toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
咩事好柒
查公開資料駛乜假冒身份
假冒身份想查人機密資料又無問題?
係有分程度 不過唔一定用罰幾多錢黎介定囉 我如果學上面個傻閪引用香港case 警犬偷野判社會服務令 大狀超速撞死人罰3科千蚊係咪又wfc呀屌你老母
佢咪認咗衰 叫館長告佢
咁撚易撻個朵就查到就唔係機密啦
香港都有館粉笑撚死,仲要死撐咁撚低質

好心你一直撐緊館長就撐落去,唔好中途又縮沙話等埋證據先啦
以toyz既講法係
蠢女人唔知可以上網搵到答案就走去國稅局問
學你個logic姐 咪又係女人
所以佢經理人同老婆咪蠢西囉
你有冇睇上限罰幾多阿弱智仔
上限罰9000台幣咁夠輕未,你都低能
你令撞死人黎講,撞死人上限可以罰乜你知唔知,用下腦啦你
不過國稅局點解可以未開庭又未告就比錄音爺爺
笑死 感覺又會俾toyz拗返贏
我覺得個老人連聽都冇聽過, 只係佢地問有冇錄音檔佢地話有, 上到庭可以公開
不小心駕駛呀懵撚自己google啦係咪wfc呀
而家已經去到假冒身份無問題 問機密先有問題?
Toyz打手前幾頁唔係咁講架wo 佢地前幾頁仲講緊toyz方肯定無假冒人
冒認係戇鳩 但如果淨係攞公開資料但唔係館長咁講攞稅務資料既話 咁館長老屈都係戇鳩仔
爺爺話兩段錄音都有wo
前兩三日仲屌到館長爺爺飛起
咁可唔可以告返爺爺誹謗?
好心啦toyz自己都認哂死狗承認件事做得肉酸
toyz粉仲護航做乜
爺爺夠膽攞段錄音出嚟咪知邊個先係啱囉 反正toyz冇野驚 係驚爺爺縮沙又話段錄音冇咩好聽
睇你冒認身份做咩先係重點
而家2邊講法唔同 要再多啲資料先討論到
係有錄音 但稅局果邊有錄音但唔一定而家落左佢地手
而TOYZ同老人方既錄音擺明冇料, 老人知道播出唻都冇咩用
睇見都幾撚心寒下 原來依家啲人係咁迷個毒販 仲話犯法做錯事罰完錢就wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞