toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
其實館長指控緊Toyz三樣野
1. 扮館長員工
2. 拎機密稅務資料
3. Toyz 指使

第1點似乎已成事實
第2點按Toyz說法係查好基本嘅資料
第3點係部份正確 因為係Toyz叫佢員工去查
但冇叫要扮館長員工同埋只係拎好普通嘅資料

所以粒花生有排食
又一個亂撚咁用term嘅傻鳩
如果佢話佢自己係館長, 咁就應該死梗
但只係話係成吉思汗助理, 呢個我真係諗唔到係犯乜野法
而且佢查詢只係公開資料

老實講句, 香港十間有九間財仔, 要向銀行/其他財仔問數
你估係個客自己打去錄音再比返間財仔去報上去申請, 還是係AA扮個客打去問
toyz除左大麻煙彈果一單外, 同其他人開戰, 好似未輸過
妨礙司法公正
仲係台灣坐五年咁益佢
有冇問題同法律俾唔俾係兩回事嚟喎
姐係好似之前口罩令
唔戴先係正確,但因為法律嘅問題所以要戴
亞洲地區落後守舊是常識吧
你啲邏輯同館長一樣水平
就算人哋有喺香港食都唔同你講啦同你有親?
1,3全中啦
得2 等上庭食花生
慣常做法/行規唔=正確法律上嘅做法吧
根本就係個蠢女人累事
上網有得查既野就打去國稅局問 ,之後驚比人知係toyz個邊既人就求其話係館長助理
到館長知道件事之後比人大下,就淆底驚死,再叫老公打去比館長講和
3按館長既指控其實都係部份正確
依家確定既係 TOYZ叫員工去查好基本既資料
in which呢d資料其實應該係好易查同埋任何人都可以查

但按佢說法就冇叫個女仔去扮員工同埋查敏感資料

所以3呢一點都有排食花生
我就諗唔到點解唔犯法
冒認人地助理
我就唔知台灣個邊係唔係公開查得
真係查公開資料,咁用返自己個名咪得
點解要話係館長助理
睇過佢同經理人對話,稅務員問佢統編,佢報館長個統編,睇佢意思係同稅務員講係呢個統編既人,而唔係同稅務員講我要查呢個統編
過左一晚
而家風向係撐館定撐屎
又係椅黑

館長個撈黑嘅就爭住幫佢含 好撚反智
人無恥則無敵
咩野叫做輸先
詐賭丁特單野由一開始扮死狗認錯
講講下好似變左丁特錯咁
Toyz緊係唔會輸啦
成個po都睇唔到有幾多個係撐館長
多數都係想睇toyz死
反而咁多toyz死忠
真係唔知反唔反智
我都奇怪成件事究竟係點樣 toyz明明係設局詐賭個個人黎 我記得係用隱形眼鏡透視個d野 點解後面又變左乜野完勝金旋風

https://lichi-chen.medium.com/toyz-%E8%A9%90%E8%B3%AD%E4%BA%8B%E4%BB%B6%E6%95%B4%E7%90%86-b45c931b9642

google見到個懶人包
係 我都驚訝咁撚多人撐toyz
兩邊都係屎 近排仲搞埋joeman
joeman份人又係兩面三刀
好幾年前live睇到個班人嘴臉真係好嘔心
又娛樂至死 好撚柒
驚咩
台灣法律俾錢就可以交換,
唔洗坐架
台灣無呢條罪
似舊垃圾俾人棟喇

你同朋友賭錢會帶驗鈔筆?
咁你移左未?
胎屎的確係俾人過咗一棟
最後一次賭注加大
金旋風上次Live柒到連台仔都唔撐,叫做金跳針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞