toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
再講落去都冇乜意義 你覺得係犯法就犯法啦
依件垃圾toyz 擺到明想做 旺角卡門入面既烏蠅哥

無料到兼俾人起灑底空心騙棍一名
唔係打得多字就代表有人睇 唔係咁多人想認真討論
下次簡單回應一句 岩呀 拉鳩佢啦 就得
依件垃圾玩緊文明社會啲法律程序漏洞
岩呀 拉鳩佢啦
就係識玩法律程序 依家重係台灣整臭香港人個朵

判佢坐監等於叫台灣人交稅養佢幾年
願意認錯願意承擔你真係自己講完都唔笑果下好野

佢有邊次唔係俾人周到隊爆左先焗住認,唔講仲以為佢主動自首詐賭同販毒添
你班打手唔駛係度泥漿摔角,你班友成日講證據,館長做黑果時撈犯法野既證據呢?
toyz詐毒販毒既證據就大把啦
館長講野咁on9點解都會有人撐
準備入去坐喇
講真講句 只要toyz 唔係衰殺人
台灣網民 都當冇事發生 ,d網民只係要娛樂 ,而咁啱 toyz 就啱佢地口味

唔打機 就咁吹水都2萬幾人睇 邊個做到
Toyz 唔係衰台灣殺人 / 做共諜既話
都大把台仔撐
館長不嬲認做過黑,所以犯法證據係邊
toyz打手唔係乜都講證據既咩
同水平自已撐
你個名真襯你根本on9
有排都未入去坐啦佢
你講個問題,我就一早答左
本身資料公開冇問題,不過靠冒認他人身份而獲得呢D資料,呢個途徑/手法就好有問題
至於你所講,學校,報價,政府野查呢D公開既野,我就真係冇需要用第2個身份問呢D 基本野,問野留名,留EMAIL,留電話呢D好基本,不過你可能慣左冒認他人身份, 連呢D 小事都要冒認
稅局含撚,唔代表冒認冇問題
扯東扯西扯埋去其他冇用
我就由頭到尾都講緊冒認呢個問題
你咪何嘗唔係執著於最後個答案,而忽略左冒認呢個手段
之前你話冇冒認既相關法律
有人話罰9000
話館長有冇料係手,係咪吹大左,我同你都唔會知
而家有既證據就係有人確實係冒認
對話截圖又好,TOYZ確認埋件事
我跟返toyz打手邏輯,圍標係記者陳述wo,無證據無入罪就等於無問題
而且toyz打手話重點係勇於認錯勇於承擔
咁館長以前撈黑而家都勇於認錯,所以有咩問題

你班打手成日係度偷換概念,而家自己攞黎柒
佢地講法咪就係無犯法/告唔入就等於無問題
胎屎粉同胎屎本人一樣已經完全唔講道德,無犯法就=無問題,犯左法但輕罪都=無問題
如果我冇理解錯既話 toyz 叫佢查既內容其實上網都查到 只不過佢下面啲員工辦事不力 唔識查先打左去稅局仲要柒到假冒 關toyz既手法咩事
你想對家認乜野錯先
你toyz話佢錯就係錯?邊樣錯講黎聽下

你想法都幾小學雞,乜野都認完錯就可以當無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞