toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
咁事實佢舊月餅咁都唔叫貼牌叫咩
人地真係貼個樣上去 完全冇分別果啲叫代言啦
希望今次趕佢出台灣啦
全世界推館長放錄音出料

唔係唔放呀
唔係掛
有種判我終身坐台灣
姐係一味靠吹 符合人設
國稅局錄音點會隨便俾人
館長講果段錄音係toyz經理人打俾館長方承認假冒既錄音
肌肉腦話有國稅局錄音啊
係toyz個員工蠢過豬先信
然後先自爆
呢條友真係鄺家級罪犯嚟,乜壞事都做過
國稅局職員懷疑有人假冒打去詢問館長方求證既呢一通電話,館長方錄左音咪會有錄音囉
唔係點會知有人打去假冒

你講既國稅局同假冒者果通電話既錄音到時上庭自然會播
結論咪就係toyz又要做低莊野又無腦,即刻嚇到跪低
直播又唔去睇就想做hater
你低質左d
國稅局強調,若一般公司人員打電話到國稅局想要詢問公司資料,國稅局人員會請來電者自行至經濟部公司網或稅務入口網站查詢,就算真有急於需要國稅局人員直接告知,該局人員也只能提供網路上的公開資訊,「不可能一個莫名其妙的人來調資料,我們就告知。」

即刻佢冒認助理去拎一啲公開嘅資料
咁其實冇館長吹到咁大又咩機密又稅務資料
而家咁睇告都唔會告得入
因為館長冇損失
所以toyz個晚先話佢認錯最多都係罰9000
咁爺爺話國稅局比錄音佢又比料佢呢part可唔可以告返轉頭
館長講嘅野信1成都死啦
比佢真係有錄音周到胎屎
佢會唔放出嚟打鳩胎屎咩
純粹用錄音黎大鳩佢哋姐
應該就冇錄音
有無聊天室們有追爺爺台
1.國稅局比同老婆錄音佢->即係其實只係爺爺錄左同國稅對話既音?
2.點解國稅局會爆老婆個電話比第三方爺爺知
公屋仔出身,始終係仆街冚家剷
毒販胎屎未畀人趕出台灣咩
仲唔食住佢 告到佢甩褲
仲以為又有花生食
呢隻雙標風向肌肉腦戰力低到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞