toyz癲撚到冒充館長公司職員打去稅局攞資料…

975 回覆
737 Like 21 Dislike
咁個9000蚊罰款真係影響唔到啲乜 佢都衰毒啦 佢多條罪對佢嚟講你覺得佢在乎咩
跟本佢都冇野好驚, 就算前面有人話佢冒認攬上身係類似妨礙司法公證, 台灣真係有哩條法又告得入佢都係合併執行唔會大過佢賣毒
而家等館長可以攞咩證據煮死胎屎
如果無嘅一律當鳩up
反正佢告唔告 胎屎都係要坐
館長真係咩都加水作大真係好累乞人憎根本就乜鳩都貪,成日講埋啲冠冕堂皇說話呃鳩觀眾成個傳銷佬咁
係 犯法話佢唔岩叫聖人完全明白 我亦都明白點解toyz有咁多fans 除左佢個人魅力同夠無恥仲多得你依種人
販毒條罪分分鐘打甩台灣啲法律好好笑
台狗都係
一定唔好縮沙次次都話上庭跟著又和解 屌你咩
殺人都可以話可教化 勁撚癲 佢販毒可能唔洗坐
咪放左流料話啲衫好好賣 全台灣都識 唔洗搵人代言

點知責住7成死貨
你係咪想從佢犯法去指證佢嘅道德/人格有問題?
2個都係垃圾
但係爺爺講嘅野冇句真
依家個風向又變左真小人VS偽君子
爺爺鳩吹左幾年D業報返晒黎 燒肉無塵室單野好似屌緊鄉民個腦咁
啲館粉又係傻閪嚟 問啲問題講啲嘢都低能 成日問佢幾時死返香港 又叫佢同館長道歉 到底講呢啲嘢有咩意義
佢話佢冇喺販毒中得到任何得益 如果真係夠證據告得佢入佢而家都唔會喺度直播
唔怪得話8成台灣人唔信法律老老柒柒有咁既可能
佢仲要已經篤背脊篤曬啲人出嚟 睇死台灣放佢唔洗坐
未同之前蔡玉玲查冊單野差唔多

肌肉棒子講到起佢老底咁

成撚日都吹水吹到上天搏眼球死廢老
咁先爽
稅局應該有錄音掛
告咗既話 會攞出嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞