[多圖少字] 三年無見 福岡 河口湖 東京 河津 櫻花散策

261 回覆
55 Like 7 Dislike
都唔知幾時先會再去旅行
暫時好似無乜計劃又無乜空間
去完Ubuya真係好正
成個配套都好好 唔想走
真係呀 完全就係個種唔使諗任何野
享受就好 既感覺
如果佢近D有其他便利店就仲好

BTW竟然仲有人專燈覆
因為去之前睇咗巴打個po
安心好多
咁就好了
BTW你最近去既話河口湖是咪好多櫻花
巴打請問菲林你係hand carry?
之前上網睇話菲林一過機場嗰啲scanner就會花係咪真架thx
係阿 全部hand carry
Xray黎講就睇你幾多iso既菲林
800以上一般就唔好過機啦 hand check啦
如果你係135都好啲 一般打開膠筒就可以
如果120佢可能會要求搣開包裝睇
我個陣就係佢話要開 我唔想 最後過機算
反正最高都係得pro400h

另外 影完未沖既菲林 尤其120
最好都跟身
如果過行李比人打開黎睇就仆街 走哂光
多呀 滿開
都已經熱到仆街了
無啦啦做咩推POST呢
係因為 我手殘咁整左條VIDEO PPT
https://www.youtube.com/watch?v=PHfhzRw5Zmw
尻放下D係呢到放唔到出黎既個D動畫既畫面

BTW 勿相認
再BTW 我都知條片整得好柒 新手上路多多包涵
樓豬好有心好多靚相
多謝呀哈哈哈
可以稍移玉步去新POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞