[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Google euphoria cassie nude scene
車迷好少咁做,舉咩out,出飛機永遠都係其他隊,因為油王未等球迷有反應已經做左野,唯一例外係esl 單野
有知覺,未死得 🙏
佢係有料就轉會窗前list out問題等老細買人解決又好/比名出黎

個個教練都撞過唔同問題,但係要解決唔係鳩hea就算

而家條撚樣一黎就I don’t know,教又教唔掂仲惡化本身個問題.唔好拎阿迪達同佢比,阿迪達都間唔中都有佳作而佢每次諗住和撚咗佢就算,完場有咩問題講句sorry就hea過真係好嘔心

成手好牌就鳩教天才波,結果班球員愈踢愈迷失係邊個既責任先

有啲錢係要洗都無得避,當Todd哥交學費算
咁佢又有乜陣式啊 試陣仲癲過杜半場就轉啲人又點會適應
睇the voyeurs啦 好撚正
我見到呢下心諗使唔使轉會
其實呢個冇得好屌
佢喺現場知道Azp ok就猜住波郁下個人
好過到開返波個人已經cool down咗
領隊都wfc啦
理性上知
但感性上加埋見到個領隊既反應覺得好難接受
練下波冇問題喎
公道講句
對面榜尾仲要個教練係臨時
樸狗可能係問題 不過琴晚睇得出真係好多球員都唔fit 由其正選個班 黑鳩 azp 高 廢猛 都好明顯唔係英超嘅狀態
樸狗可能唔係問題
但公道講句
對面榜尾仲要個教練係臨時
所以揀呢班友正選果個咪好有問題
大火化入左黎之後好左好多
黑鳩 應該唔會有得再出 大火琴日fit到
大火差極都應該好過黑鳩
傷左右兩閘加個防中 再加制裁 都入到兩個決賽 歐聯都係僅輸自己派膠 你攞黎同個洗左幾億一場都贏唔到既傻鳩比
可以咁講 賭輸左囉 出azp係要被RJ抖 RJ都係未fit唔能夠場場用盡 出高唔出波牛+9+賭輸左 zaka剛傷癒 黑鳩係想佢代cwa帶住badshit又係賭輸 出細火化又係車迷話要比佢試
全部都好似有原因解釋到但全部都失敗哂
其實昨晚最失望唔係potter 無同球證嘈
而係昨晚azp受傷治理左咁耐
條友都無行出黎捉住班球員講野+提場教路去keep住士氣
好似場波贏同輸都無所謂咁
人地對面修仔個看守領隊都識咁做啦
I’m here to help the team!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞