[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
高搭安呀ching
對唔住莎蛇 原來Potter先係真Sorry Ball

#POTTEROUT
我都係,睇左20年未試過咁嬲
洗咁多錢都踢到咁嘅閪樣

應該無咩教練好似樸狗咁好彩有咁多錢洗

洗左咁多就算爭唔到冠都要贏下波呀 23年淨係贏得一場
英人領隊真係有金鐘罩
打到第七聯賽就贏到波嫁啦
等多幾年啦
Trust the process
最on9係有班迷樸話琴晚踢得幾好有進步

琴晚場波同杜啲閪波有咩分別 應該仲哀過杜二尾
其實車仔陣容要時間重建都係事實
Todd 想好似細高安基撐達蛇咁撐一個領隊重建唔係問題
但負責build-up個個人應唔應該搵potter 先係問題
任何一個一線教練 有咁架資源應該都可以立即改到隊波踢法
唔會打護級隊上半場連帶波過半場都做唔到
Trust the process 啦
少少耐性都冇
第二年先開始
上年找卡數咪冬季洗完錢成功護級 今年仲要上前四

樸狗洗咁多錢波都贏唔到跟著班迷樸話比時間
杜二西波極都起碼見到杜生同大家一樣緊張、著緊隊波
垃圾西樸隊長重創都無反應
我DKLM
杜狗都有西住贏 而家西住贏都無埋
高狗今季頹過我地 比狼隊炒完都識得贏鈕同拖肥 樸狗贏唔到都唔緊要 上半場出到黎個場面同隊榜尾55波真係接受唔到
啞撚哂
Todd唔炒人都搵人睇吓風水
連續2場對面都護空門
杜2尾同皇馬利狗兩隊歐聯冠亞軍打到難分難解
上半場已經唔係55波係64波 soton 6

撞黎撞去停多過踢 個波半場都過唔到
贏1:0唔好睇
輸0:1 場場和就場面好好睇
佢地睇唔到架 淨係睇到杜狗輸比google隊
佢地一隻fm神鋒onuachu屌打我地
反杜日日話杜二打足幾個月閪波
當中入兩個決賽又俾人制裁全部當冇件事
想問下樸狗而家打皇馬可唔可以55波 入到兩次盃賽決賽
保亞斯炒前戰績:
LWWDDDLLWL - 歐聯次回合

暫時樸狗戰績:
LLWDDDLL - 熱刺 - 列斯聯 - 歐聯次回合
小火係咪踢得好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞