[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
屌你老母樸狗 激情又無戰術又無
場場係隔離on99 咁係到睇
依家呢隊垃圾
無戰術無隊形無士氣無跑動
領隊球員公務員等出糧
歐聯出左線又如何?
我地球迷到底睇左d咩?
貼錢買難受
想問係咪唔記得咗,上季一傷就傷曬占捷,跟住又到賣盤。
屌你老母傻閪Todd
佢真係親手帶足六場出局你咪屌囉
帶咗一場就炒咗
然後而家就屈人帶落去就出硬局
反杜砌生豬肉能力唔幫國安審案嘥晒
賣佐真係世界級
班球盲成日屌佐左右傳回傳琴晚阿狗證明係車狗前場無人走位傳唔到前
而家車狗連波都控唔到中場輸曬
同意
上季季中開始閪到佢last game

講真我支持樸蛇 每場都睇睇下有冇進步就ok
你估打機咩而家 買完即插就可以爭冠咩
我反而想俾啲耐性睇多季
你搞錯左
我話摩二拎第十六
只係回應Ching 昨晚話想搵摩佬再上車姐
係搵唔好再搵d回塘+戰術開始俾時代淘汰緊既領隊
安尋日4 tackles
你反嘅杜狗即插拎冠
照你logic咁係咪要trust the process 等樸狗做完個project再決定炒唔炒?
重要歐冠個冠
個陣想買都係無咩一線人買到 又制裁又賣盤
新老細都未落腳 仲要同fdj玩愛情長跑 日日講想簽 簽到比人炒前就無左風
杜蛇自己一腳踢都係買走左班人架代替品 係火化玻璃加 auba連雲柱2成都無就比佢地無限放大
依家咁大條team 幫樸蛇買撚齊人咪又係輸
咁就仆街囉要等足十年 英超都變英乙
想問下依家有咩process
全部賽事出曬局
琴晚之前我都覺得可以俾時間
但隊長傷出之後我完全改變想法
想問下依度有無迷樸想問下點解仲可以迷樸

人地坦克執一執都已經入到聯賽杯決賽又連勝 rashford又踢到曉飛

琴晚踢到咁好明顯係教練問題啦下話
睇 #557
琴晚之前我都覺得有少少進步

琴晚真係好撚西 有咩進步想問
最失望係樸狗完全無反應 除左kepa睇唔到有邊個想贏
訓醒起身仲係好嬲主場球迷幾時拉banner
一到呢個時間 班建制車迷又開始上水話比時間樸蛇
就算佢2-3年後build up到做返爭冠分子 佢都係垃圾 無限錢要build up 前面個個教練都可以好快改到隊波 係你個死廢柴要2-3年
杜迷即插爭冠
而家坦克又爭冠 樸狗呢?
我諗唔到有邊個車領隊比佢更加無反應、更加唔著緊隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞