[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
上面鳩吹話杜要買中場todd唔買
就被人轉移話車仔搞到咁係杜問題/杜唔識教波
你係迷杜我又冇話杜D 咩野
唔使下下老屈我講杜搞到車咁既
施治、西女人係磨菇
隊波三十幾人冇歐洲賽踢驚會崩盤,雖然崩崩地
都係嗰句
嗰段時間
點都買咗後防前場先
你後場走咗幾多個前面俾人屌咗幾耐?
仲要買人本來都唔係杜sir管哂
你不如話而家隊波咁係因為杜sir當日唔換哂11個去
氹得高層咁高興 樸蛇口技肯定一流
閪女人唔係,天狗魯魯續到一件都使少大火嗰80m可以用喺第二度
咁呢D都係相向
Todd都可以有另一角度
咁你打人工就要serve老細
同埋老細未請到人頂住先姐
所以最後結果咪咁
同埋FFP 睇數美國基金佬你同佢定啦
唔係淨係講你,波特上任以嚟次次失分輸波,呢度唔少人有呢種論調
凍處理場波帶成點,有咩調整變化,將個風向拉去第二度,佢教波冇責任咁
買人本來都唔係杜sir管哂呢樣岩
但下面都冇講過
你成日都係咁樣非黑即白老屈
其實就係施治、西女人幫杜carry 唔小內務
杜先可以全心教波 唔洗好似PSG咁做保姆
西女人衰極就係管錢管得太緊要無續到魯sir
天狗係二五冇計,魯狗人哋報紙叫曬話要續約但係
咁你都知唔係佢管
又唔係真係冇接洽過中場,不過接洽完冇人嚟
你重重覆覆講足半年話因為杜sir而冇中場把撚
贏到波既form 先係好form
之前撐比時間佢
今場之後都反佢
完全唔合格撐唔落
輸比隊冇教練排20既降班隊

仲要明知一定要贏照輪換後備都唔擺
以為自己贏撚硬?
細火化傻既都知未ready
又死出波牛猛仲要佢企死9號位都唔敢半場換球霸落場

Azp被人踢頭又0反應唔同球證施壓
一直坐係到企係場邊0反應0激情

之前都搵到理由傷員未出返黎冇人用
隊波要時間夾
新球員要時間融入
但今場傷兵出返晒真係冇藉口
明顯佢選陣容同臨場都未夠班
有邊個覺得佢無責任,但係都肯唔炒喎,肯炒我都寧願試下佢地德甲果個,但條友又唔會即刻黎,個風向下下轉去杜係因為永遠第一句一定話快啲炒,下一句就係請返杜,所以先講點解無可能,唔好本末倒置件事
魯狗係玩扮續約姐
即係國米史基咁
關乜事 todd 唔中意杜 炒佢之前咪唔點買人囉
但又肯洗錢貴一貴買kk同美羊 都唔知todd做乜卵嘢
白痴仔未撚踢過歐聯你識閪輪換咩
個陣D director都未黎
比著杜係而家1月買人
除左enzo有邊個係杜會睇得上眼
杜買人好似摩佬咁玩即食
所以之前先話同todd vision唔同
todd想買年輕球員育成
轉會窗完咗只係一個星期 已經一時一樣改變主意炒杜
仲時光倒流拎冬窗洗夠600M嚟做夏窗context

你意思係老細講明無限budget全世界任買而杜話唔要?
source呢?冇咪即係鳩估

「你見買幼幼都20m咁買
買即戰力會唔會買10m20m貨色」咪又係斷鳩估
我都想問「你見買球員用600M 請教練會唔會用三流貨色」
事實係你根本唔知所謂老細問要唔要中場
中間有咩考慮過程 或者有冇條件限制

anyway 上面都唔重要 已經過咗去半年
反而想知你如何評價所謂好識波嘅新director團隊
冬窗明知中場傷晒冇人 放走全隊唯一嘅單防中
仲要有報導指買唔買到Enzo都會放
佐轉會後已經連續兩場阿狗全場最佳
屌杜唔買中場就屌足半年 又唔見屌吓班director
起碼你知道摩佬輸多一兩場會炒呀
屌你 輸到咁都冇聲氣炒人 好撚無助
佢完全冇教大會嘅魄力同mindset
比十年你踢到咁 十一年先拎冠 話知你全勝奪冠 都係廢物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞