[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
大家都贏波
得車輸
Pin this
冇話托唔肯俾錢,我意思係我估杜冇諗過托使錢可以使到咁癲所以優先前場後場放棄咗買中場
夏天咩高層都無,臨時揾人既難度遠比冬天難好多,個陣大部份都係todd 自己硬食晒
個陣記者報係另外再買唔關budget事啦
之後8月尾咪又係出50m買ajax 中場
你冇跟開鳩吹就話我講到自己有份開會咁
你見買幼幼都20m咁買
買即戰力會唔會買10m20m貨色
你見到到而使左600m+
仲問我冇context 點講都得
以宜家人腳絕對係要ZLLM搭Enzo㗎啦,對住隊包尾條中場都輸到閪咁
杜狗西女人裙下之臣
我記得托爹-開始又尼馬、又朗,我以為係杜狗呢個又唔要嗰個又話唔簽得罪托爹
咁todd都叫杜幫手比意見買人
唔會冇溝通連托肯使錢都唔知咁兒戲掛
似係佢同傳媒講咁覺得夠中場唔使買同+9+用到
之前記者報話係zakaria黎到杜先知原來loan左佢
我好掛住真奈里
佢係最後幾日先同傳媒改口風話要簽
因為kante又傷
原來又係啲傻閪講到而家踢閪波係杜狗問題
毒狗真係幾時先傷完
其實都幾搞笑
如果黑記講嘅都係真
杜都幾全面不合作
基金佬同你講:
傷完都唔好期望佢有以前一半
Potter: “I’m sure there will be people out there that think I’m the problem. I don’t think they’re right but I’m not arrogant enough to say their opinion isn’t worth articulating”. 🔵 #CFC

“I’m here to help the team, keep working through a team period”.
西女人 你最近還好嗎?
咁講真,佢好似樸狗咁肯同老細溝通就唔會俾人炒啦
樸狗都幾搶口架喎
唔係,話唔簽嗰陣肯定遲過熱狗嗰場,記得高毒都傷緊
你都癡撚線
對傳媒緊係咁講架啦
唔通响班球員面前話呢個又廢嗰個又用唔到
+9+最好你聽日返鄉下咁講嘢咩
仲要嗰期呢到都有班話試下自己出品先再買
有乜問題?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞