[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
黑柴提足兩日
你上星期先提完
扮哂嘢
杜這樣討厭
樸完美如此
能共todd好好哋相處
https://twitter.com/frankkhaliduk/status/1626998747799453700?s=21

猛狗仲話做隊長,佢有咩隊長風範
占士就真係有
你明唔明想贏同唔想贏嘅分別係咩
Boo條撚 琴晚成班靜到圖書館咁 到補時先識提早走 成班垃圾車迷
你唔好講笑
我真係覺得有機會
儍西托治下樸狗最少可以頂到下季季尾
My girl sydney
班主場球迷完全冇火 鵪鶉咁款
最後果12分鐘都算好嘈 (相對圖書館球場來講)
據講半場同完場都有 boo
30後都係度
杜狗返嚟史丹福橋跪地三日三夜R返撈
反杜會原諒他嗎
都唔係第一日嘅事
Sorry
我立場從來無變
不嬲都話杜曹個陣要炒但個陣應該要請普捷天奴做住暫代領隊先多過請potter
同埋
杜曹個topic 悶撚到變日經
我已經無撚興趣再重覆
係你班友先會次次輸波先重覆又重覆咁講完又講
真波定假?
倫敦車迷搞遊行未?
屌過
我之前話冇好嘅replacement 就唔好炒杜
佢哋就屌話杜會影響成隊波發展好邪惡要處決再諗
樸sir點都好過杜
到樸出事,就話就算換都要搵到個好再換
雙重標準到呢

睇劇有扑野nude scene好撚正
公道講句,新教練嚟到一個新體系新老闆
又一口氣簽入咁多球員,破壞原定陣式
原有踢開嗰個位既球員前中後都有換過
根本夾都未點夾過既新球員嚟咗一個月都無就可能上陣
踢開嗰班長期打3後衛
啱啱嚟嗰班又可能未踢慣呢個陣式
試陣同教練戰術隊友配合又需時
都唔好撚講默契走位
有啲都無講開英文語言,可能基本溝通都有問題
仲要撞正世界盃,又肺炎,又多舊傷病
實際練咗幾耐合作真係唔多
之前車仔咁多位教練邊有經歷過咁先
加上又有件阿迪達今季好似好成功又比咗幾年時間佢
唔係話諗藉口盲撐佢,係咁樣諗唔撚炒教練都正常既
好啦當你真係炒咗佢啦
你咪又可能重覆返上面某啲部分
仲要比多舊錢
果啲傻鳩page依家講到佐仔去阿記先肯俾心機踢
圖?
班友之前仲話todd sir social media主動聽佢哋心聲好開心
點會有火
美國基金佬PR一流慘得過有人信到十足十
有錢佬典會,獌班生番咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞