[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有!信Todd
點啊
話唔瞓等炒嘅手足 要等到下季先有得瞓
咪撚老屈啦
todd有昭要唔要中場
杜自己話唔要
仲話簡迪同傷左既中場唔係消失左
傷好會出返黎
all in 曬未來幾年spending 架喇
呢獲搞唔掂,車狗未來無運行,肯定衰撚過以前既阿狗同宜家既熱狗
睇住咁多好球員俾樸狗浪費真係好興奮
有plan有project
將會有一帶一路衞星球會
推翻現時各地足總自家辦明星賽
到時球員分佣更多
正常人使完300m之後聽到仲問要唔要人嘅都會覺得係啲1xm dllm級數啦
同埋佢講中場嗰段係唔記得邊場完場訪問講嘅,我真係唔信杜對外對內講嘅嘢係一樣
16弟我都冇咁想
屌你講到自己有份開會咁
問要唔要中場嘅意思係 無限budget全世界任買
定限定只可以洗200M 問要中場定要中堅
兩個意思已經差好遠啦
冇context點講都得架
所以唔係老細有幾唔鍾意杜,而係杜有幾唔鐘意老細,potter 越硬就知老細係有幾易氹但就少少都唔肯氹,仲有計埋盧狗單野又幫佢借走搞掂埋、駛左200幾m 但閪你面,連todd 都搞唔掂,真係唔知佢點氹得掂佩雷斯/拜仁個臭閪board
係鬼咩
佢開季當加奶加係六號位嫁
所以高左簡加奶加四個中場岩岩好
係後來發覺加打唔到六號
毒又傷先買人
1Xm全部都係你諗出黎
1月 都肯使8月個陣點會唔肯使
同埋問個陣可能係一開始未使錢時問
你話todd炒杜請potter 做錯都冇得駁
但你屈todd唔肯比錢買人唔肯買中場就一定係你錯
係咪真架,咁樣買人法杜狗say no
我上年9月己經咁講
俾佢哋睇埋上季白蟻點兩三個月無贏
之後好咗兩三場再六七場連輸
最後未俾人圍屌話我唔trust the process
其實而家個排名未同上年白蟻差唔多
季初話要學白蟻嗰班
未求仁得仁囉
驚炒potter賠好多錢 咪架空佢囉 擺佢洗廁所做啦啦隊
todd哥唔好執著喇
梗係輕鬆啦 佢點都嬴
隊波有起色又嬴 比人炒袋50m 又嬴
有料嘅教練係可以一路build up,一路睇餸食飯
中間做調整/in game management可以反映佢嘅戰術素養係點

季頭獌狗連續閪冧,對猁場波都識得少啲控球在腳踢mid block,交返成績先
高普第一季班人腳更差都有初型,今季中場閪冧,而家都調整到

我明白樸狗係有金身,但冇辦法理解點解有啲車狗真心覺得佢冇問題
相信
很久無見咁有鬥志、拚勁的修咸頓
英超史上首次雙殺車路士

獲特包斯第17個英超罰球直入,僅次於碧咸

仲要牽涉四個唔同教頭
所以最後咪對外話唔使中場但借咗zaka囉
深切認同你!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞