[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
又唔會比人炒 怕咩
真係比人炒又有錢袋 怕咩
(突發)香港球員陳晉一於西協甲賽事取得入球
https://lih.kg/3310220

大家睇吓啲開心嘢啦
又唔見對球證搶口比壓力
沖喜下

不過攝位又幾靚,跳得幾高下
因為佢哋要努力build up個logic
杜閪即係todd炒得啱
炒得啱即係todd識波
todd識波所以請返黎嘅樸都係好嘢嚟
係咁上下
批判一個教練嘅能力係屌鳩佢買人,而唔係講佢戰術素養/訓練/點樣帶起隊波之類嘅footballing reason
變相反映到另一個教練係咩貨色
佢自己咁講又話我屈佢
使唔使讀埋心
你成日非黑即白
需要加強中場=响班球員面前話呢個又廢嗰個又用唔到
=+9+最好你聽日返鄉下咁講嘢咩
中場傷到唔夠人用同埋都老化
車4年冇補強中場
正常唔會咁耐唔補強中場啦
撚蛇買幾個big name都咁多人反都算無辜。
咁寸嘴可能樸狗真係唔驚被炒

今季隨時就係下季嘅preseason,只要唔降班就得

班主可能著重嘅就係歐聯嘅成績
佢歐聯都冇成績嫁喎
佢哋又想屈哂啲嘢去杜sir到
根據教練要識買人嘅標準值得起個銅像比佢
對多仔其實係考牌之戰,輸得難睇係有機會被炒
其實potter未夠料教隊波 不過都算 最睇唔過眼係佢連維護自己球員都做唔到
幾時講過杜教波有問題
係上面講話杜要買中場Todd唔買我駁返佢
就話我批判一個教練嘅能力係屌鳩佢買人
又係到打稻草人
依家已經換咗半隊,已經唔係好關杜狗事
8月頭(嗰陣中場未有任何傷病),do報料話車狗同疤有direct talk傾fdj
傾唔成,咁樣又唔計

總之就係杜狗累到車狗冇中場用
今場唔炒要排18先炒
周埋杜版人炒都唔關教波事
係唔識服侍老細
不嬲覺得佢教波冇問題
上面咪話叫Todd認衰仔請返佢
睇返歐聯對多蒙特尾段場邊打交段片
波牛猛雖然呢期低潮但係打交都係會衝上前先

相反樸狗企係隔離on99咁
八強都冇豬俾多仔我哋嘅football heritage 仲有嘅,下屆歐協宜家都好多車巴絲都睇淡
代入下杜嘅角度好冇,一個半年前未接觸過足球+叫你打443+chur你買朗嘅人喺隊波使咗fm都使唔到嘅300m之後仲問你買唔買人,仲要架空埋睇住盤數個閪女人,真係會驚過唔到ffp
仲諗歐協聯
我宜家希望唔降班咋
前十隊未撚贏過
宜家仲要衰到輸比護級隊
屌你老母 好撚辛苦阿 又depression 足球
樸狗對球迷就咁搶口 對托哥就似隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞