[Welcome Flick] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Hijack mudryk 原來係咁用
所以timing錯+杜性格係咁我都明點解會炒
不過班主為啖氣炒人都唔係問題,而家為完啖氣之後搞到隊波衰過之前真係好撚惡頂
同埋你用下個腦
成日執住杜sir一句話唔想要中場發大嚟講
勁嘅領隊
好似哥帥呢啲,對傳媒都不嬲鳩吹架啦
唔通大大聲對傳媒講自己唔夠中場用咩
大大聲講完未好似冬季嗰時咁
一係個個加你價,一係唔明知你唔掂更加唔想賣俾你啦
你估個個好似我哋開善堂
明知阿記傷個核心中場
仲平平哋賣自己個中場俾人去補位
賣完仲話收返10M都幾好
凍處理和西咸
搵上上場鈕狗和佢哋波同高普第一季做藉口
跟住顧左右而言他,拉到九丈遠
咁叫冇人講
諗起樸到仆街都勁撚得戚就燥
杜係多都係用年輕球員多
買賣方面佢不滿嘅係高層賣gundogan同hummmels
咁佐唔續約唔想free走咪賣
本身年輕化不在計劃內
下下任球員free走開善堂咩
而定FFP都係猛車邊過
同埋好似話要英超格外開恩話制裁其間冇收入先過到
D人話felix 11m loan fee貴
咁照計佐踢半季13m唔貴?
felix借完半季都會增加買到佢既機會
同埋比左loan fee有機會同馬體傾轉會on top 收順D
買左enzo 其他中場出返黎照道理係OK
todd係肯使錢買人但佢有把呎
覺得值先會買
咁佢覺得賣佐換13m好過用多半季咪就係咁

其實如果係炒杜就應該幫佢買人之前炒
買完人就唔應該炒佢請potter
事實係點係得當事人知,但我估魯狗一早都係傾向走
佢哋心態未就係新嗰班至少傾到件enzo俾佢哋打咗幾日飛機
todd哥駛好多錢令到車好有面子
無謂再屌
未即係格拉沙初初買獌時
獌區未一樣話人哋駛咗錢又買咗堆出名嘅
有心攪唔好再屌
一鬼樣
唔鬧得呢啲踢到屎咁未唯有執返以前啲領隊鬧
Potter: “I’m sure there will be people out there that think I’m the problem. I don’t think they’re right but I’m not arrogant enough to say their opinion isn’t worth articulating”. 🔵 #CFC

“I’m here to help the team, keep working through a team period”.

串撚到
有人話我係問題,我唔覺佢哋啱,但廢事同佢哋嘈。我要MAKE CHELSEA GREAT AGAIN !
:很撚定出邊成班傻閪話要炒鳩我啦,我會俾心機㗎喇但係你都唔好諗住我會走
講講講有閪用咩 有成績見到嘢先得㗎
好老實講啦咁撚多場喇 連連榜尾都打到咁
根本都唔關有冇買人事
唔夠料就真係唔夠料
我糾正佢就話我發大嚟講冇腦
賣個31歲半年約賣30m好冇
本身阿狗都唔會用得耐啦都係頂季半
你唔睇自己盤數去睇人地奪唔奪冠
阿狗奪唔奪冠關我地撚事咩
佢都未必拎硬啦
同埋講到送個龍骨球員比人咁
唔知以為24歲KDB
明明都水尾收返小小仲想點
拎佢個13m黎換santos咁諗咪得囉
佢其實今場應該要出full team,呢場唔係大戰但其實成隊同埋佢都需要3分
細查未又係杜發掘
响杜手下正常發揮
kai响杜一時都係21歲幾乎場場有得出
乜春杜唔用新人都癡q線
Enzo debut場波,我有鏝fd子屌到仆街話dum春
係一隊冇教練嘅榜尾隊 咁撚樣都輸樸達仲可以覺得冇問題講得出second half responded well真係好嘢
外間很多反對我的聲音
不過我又唔會話佢哋戇鳩嘅
佢咁出未證明上面無壓力比佢
攞kai出嚟講做新人會唔會太癲
除咗細殺應該得hall同vale算係杜升上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞