[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
睇完HIGHLIGHT第2球大米球助攻勁到

Mitro: "I hope I can stay here. I have to show so much more to the people in England. My best years are still to come." #NUFC

今季真係最後機會啦
睇完HIGHLIGHT第2球大米球助攻勁到

完美仆街
Mitro: "I hope I can stay here. I have to show so much more to the people in England. My best years are still to come." #NUFC

今季真係最後機會啦

可悲既係因為球會簽唔到前鋒所以佢先留得低...

今季真係最後機會啦

可悲既係因為球會簽唔到前鋒所以佢先留得低...

簽唔簽到都未輪到我走啦
有冇巴打其實同我一樣鐘意巴頓

覺得每隊波都要一個呢類球員
矛得黎又識用下腦撩下人
同埋佢都好保護隊友幫手出面

應該冇乜人同我咁怪既諗法

以前隻閘?

Barton喎
唔係中場中咩

清我搵古人搞笑姐

今季真係最後機會啦

點解佢啲把握力可以咁差
今季再入咁少波佢真係死硬
大家覺得隊長今季有冇得留任

似乎兩個中堅位首選係LEJUENE同CLARK

應該係時候改口叫返森林仔
睇黎佢同mbb都會坐板

Lejeune>Mbemba=Clark>>>>Capt

Hanley呢

Hanley無點睇過 不作評論

Hanley pre season好似一場都無踢過,應該都係等賣

佢假假地都暴力般隊長 搞成咁

根本一開始個定位都係升班專員
打英超完全唔夠班
但冇英冠隊斟佢呢度奇
可能太高人工

應該係時候改口叫返森林仔
睇黎佢同mbb都會坐板

Lejeune>Mbemba=Clark>>>>Capt

Hanley呢

Hanley無點睇過 不作評論

Hanley pre season好似一場都無踢過,應該都係等賣

佢假假地都暴力般隊長 搞成咁

根本一開始個定位都係升班專員
打英超完全唔夠班
但冇英冠隊斟佢呢度奇
可能太高人工

你好傷大米心
收購單野係咪已經無左件事
收購單野係咪已經無左件事

Chronicle啲人話應該根本一開始就冇呢件事或者得少少好初步嘅興趣,只係肥佬借啲意放風搵買家
紐記轉會市場係咪完左喇?

我覺得除非係黎緊一兩場英超踢得特別差
否則,我估未必會再買人
肥賓都出到聲話對Perez有興趣點解都係無動作

否則,我估未必會再買人

都話最少會有一個前鋒
原來新狗星期六第一場英冠和咗波

我哋個時輸波添

睇咗半場, 踢落又唔太差

否則,我估未必會再買人

都話最少會有一個前鋒

邊個肯黎
肯黎肥佬又未必科水
其實仲要買個CAM

否則,我估未必會再買人

都話最少會有一個前鋒

邊個肯黎
肯黎肥佬又未必科水
其實仲要買個CAM

唔好再講肥科唔科水啦....講到厭

肥佬一完季已經出哂STATEMENT講, 肥賓可以用盡升班generate出黎既錢

呢兩個星肥賓都話筆錢係係度, 但係而家個squad太大, 要賣咁d人先

另外琴日有西班牙媒體報導:
Newcastle have taken the lead in the race for Lucas Perez. Newcastle is willing to pay the €15m for the forward. - (Via @TVGalicia) #NUFC

係真係假呢兩日有定案
同埋perez個agent都話阿狗set個價太高
今次真係唔關肥佬事

否則,我估未必會再買人

都話最少會有一個前鋒

邊個肯黎
肯黎肥佬又未必科水
其實仲要買個CAM

肥佬一完季已經出哂STATEMENT講, 肥賓可以用盡升班generate出黎既錢

呢兩個星肥賓都話筆錢係係度, 但係而家個squad太大, 要賣咁d人先

Newcastle have taken the lead in the race for Lucas Perez. Newcastle is willing to pay the €15m for the forward. - (Via @TVGalicia) #NUFC

係真係假呢兩日有定案

一隊真係多人到癲,按維基資料成31人(計左4個龍),打歐聯都唔洗咁多人.....

否則,我估未必會再買人

都話最少會有一個前鋒

邊個肯黎
肯黎肥佬又未必科水
其實仲要買個CAM

係真係假呢兩日有定案

一隊真係多人到癲,按維基資料成31人(計左4個龍),打歐聯都唔洗咁多人.....

最慘係完全冇人接貨 連問都冇人問
係岩岩熱拿亞問左lazaar, krul hanley saivet呢堆完全冇消息
同埋perez個agent都話阿狗set個價太高
今次真係唔關肥佬事

個agent話阿仙奴要12m咋...
係拉科出價仲低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞