[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Gayle仲未踢得

唔係真係靠大米一個下話....
今晚friendly有無lin?

Elliot, Manquillo, Lejeune, Clark, Dummett, Ritchie, Shelvey, Hayden, Atsu, Pérez, Mitrović

and the Subs:

Darlow, Gámez, Lascelles, Mbemba, Aarons, De Jong, Diamé, Merino, Murphy
咁快
https://www.nufc.co.uk/nufc-tv/live/live-video

官網今場有直播

入唔到嘅
文基路又有助攻...

唔係呢條垃圾都比肥賓救得返生呀話...
https://www.nufc.co.uk/nufc-tv/live/live-video

官網今場有直播

入唔到嘅

佢今日第一次做TESTING,

試下入多幾次, 佢可能無預呢隊野咁多人睇
ATSU又入波, FIT到爆

睇唔到
連文基路atsu呢D棄將都比肥賓調較到返生,真係寫個服字

睇唔到

官網Reg唔到

睇唔到

官網Reg唔到

有account都login唔到
下半場先入到live
今日睇落幾醒神

dummy比人圍住趙
大家覺得隊長今季有冇得留任

似乎兩個中堅位首選係LEJUENE同CLARK

佢上季的確無clark踢得咁好

應該係時候改口叫返森林仔
睇黎佢同mbb都會坐板

dummy比人圍住趙

文基佬keep住有貨交+yedlin復出操返起嘅話佢隨時正選不保
場場俾人重點攻擊

睇黎佢同mbb都會坐板

Lejeune>Mbemba=Clark>>>>Capt

睇黎佢同mbb都會坐板

Hanley呢

睇黎佢同mbb都會坐板

Hanley呢

Hanley無點睇過 不作評論

睇黎佢同mbb都會坐板

Hanley呢

Hanley pre season好似一場都無踢過,應該都係等賣

睇黎佢同mbb都會坐板

Hanley呢

Hanley pre season好似一場都無踢過,應該都係等賣

佢假假地都暴力般隊長 搞成咁
睇完HIGHLIGHT第2球大米球助攻勁到
睇完HIGHLIGHT第2球大米球助攻勁到

呃晒2個後衞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞