[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我要前鋒

前鋒同攻中真係當務之急
睇尋晚嗰場就知
快啲買Lucas Perez啦
尋日 4231 / 442?
Merino睇落幾好

尋晚佢打防中?

係,打得幾好,現位,比波都ok
踢得又好定,應該無借錯人

上半場442, 下半場打零鋒陣
迪莊打最前hold 波,戴美打攻中
我要前鋒

前鋒同攻中真係當務之急
睇尋晚嗰場就知

其實MITRO+PEREZ呢個組合都已經試咗好耐,始終都試唔出咩火花出黎

MITRO就踢法問題,PEREZ真係到樽頸,無論係對咩對手都好都係比人撞一撞就趺

幾有靈性都無用

De jong表現點?

De jong表現點?

有球Murphy落底傳中, SDJ接應頂高

其餘時間冇咩印象
我要前鋒

前鋒同攻中真係當務之急
睇尋晚嗰場就知

其實MITRO+PEREZ呢個組合都已經試咗好耐,始終都試唔出咩火花出黎

MITRO就踢法問題,PEREZ真係到樽頸,無論係對咩對手都好都係比人撞一撞就趺

幾有靈性都無用

Ayoze琴日算係踢得唔錯

有幾下如果決定好啲, 把握力好啲, 應該已經入咗兩球
呢兩場俾我最大驚喜反而係ATSU

同上季睇直播變咗第二個人咁, 多咗好多過人&爆底
https://u90soccer.com/newcastle-17-18-third-jersey-104825.html

等團購定落訂好

毒L開post冇人理
https://u90soccer.com/newcastle-17-18-third-jersey-104825.html

等團購定落訂好

毒L開post冇人理

用集運, 運黎香港20蚊only

等團購定落訂好

毒L開post冇人理

呢個網可信?

呢個真,仲要幾快下

呢個真,仲要幾快下

Murphy加盟俾到壓力佢

呢個真,仲要幾快下

MURPHY尋日都有球FAKE到對面後衛仆街

係AARONS無咁SHARP,其餘果3個翼鋒都好似狀態幾好

呢個真,仲要幾快下

Murphy要養下先得
有幾下做決定都唔係幾好

等團購定落訂好

毒L開post冇人理

呢個網可信?

喺美國個fans club page見到
M7真係幾對版,希望有Dele Ali 8成成就啦

等團購定落訂好

毒L開post冇人理

呢個網可信?

喺美國個fans club page見到

真野?
有無主場??
我要前鋒

前鋒同攻中真係當務之急
睇尋晚嗰場就知

幾有靈性都無用

Ayoze琴日算係踢得唔錯

有幾下如果決定好啲, 把握力好啲, 應該已經入咗兩球

呢個組合根本唔work
打雙箭頭寧願mitro+gayle

呢個真,仲要幾快下

Murphy要養下先得
有幾下做決定都唔係幾好

其實Aarons成個pre season都ok啦
反而Ritchie剛復出呢兩場仲爭啲
Murphy技術速度係有但個腦明顯未ready
睇下肥賓點樣教佢

紙板人

紙板人

不過係勤力既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞