[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

好平姐
唔好講價喇

£13.4m係依家呢個時世,散紙黎姐

但佢真係ok ? 上季睇佢踢幾場阿記好似麻麻
我寧願要依家傳緊馬體會個前鋒

上季佢好似主要淨係有得踢盃賽
聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

一定好過而家個Perez

雲加都認俾得太少上陣時間佢
問題係驚佢無心幫我地踢好,佢好想返西班牙

隊波而家咁多西班牙人怕咩

不過我唔覺得佢會黎

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

不過我唔覺得佢會黎

佢好唔開心雲加又買新前鋒,連佢number都搶埋,為左打正選黎都唔奇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

不過我唔覺得佢會黎

佢好唔開心雲加又買新前鋒,連佢number都搶埋,為左打正選黎都唔奇

佢心繫拉科
Arsenal want £13.4m for Lucas Perez. #nufc
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

Arsenal want £13.4m for Lucas Perez. #nufc
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

其實前季Perez 都唔係咁差
有速度,好扭,球感亦唔錯,成日做到one touch
#Breaking Hearts have announced head coach Ian Cathro has left the club with immediate effect

Cathro 番黎做助教喇
Lucas Perez吹到咁行 九成唔會簽佢

睇返wiki 咁多年得一季入球超過十球,唔簽好過

上季睇過佢踢阿記...落親場都踢得好好

Perez>>>>>Perez

上季睇過佢踢阿記...落親場都踢得好好

同意...

絕對支持佢黎但唔覺佢會黎
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

其實前季Perez 都唔係咁差
有速度,好扭,球感亦唔錯,成日做到one touch

perez紙板人

Perez>>>>>Perez

算你有自知之明
Lucas Perez for Arsenal across all competitions last season:

9 starts
948 minutes
7 goals
5 assists

Directly involved every 79 minutes.
#NUFC are reportedly not prepared to pay Arsenal's asking price of £13.4m for striker Lucas Perez and would prefer a loan deal.

人地拉科都有出價,邊個得閒理你
José Luis Sánchez‏ @JLSanchez78
La Roma ha hecho oferta por Lucas Vázquez, más de 30 millones. Respuesta del Madrid: "INTRANSFERIBLE".

Roma has made an offer for Lucas Vazquez, more than 30 million. Reply from Madrid: "INTRANSFERIBLE".

邊夠羅馬差
José Luis Sánchez‏ @JLSanchez78
La Roma ha hecho oferta por Lucas Vázquez, más de 30 millones. Respuesta del Madrid: "INTRANSFERIBLE".

Roma has made an offer for Lucas Vazquez, more than 30 million. Reply from Madrid: "INTRANSFERIBLE".

邊夠羅馬
我要前鋒呀

邊夠羅馬差

可以Close file

邊夠羅馬差

可以Close file

其實佢上季上陣時間仲多過莫拉達,點會有可能買到...
又空歡喜,不過都慣了

但你睇埋佢助攻都幾多架
即係落親場都直接參與一個入波咁滯
呢種全面型其實我地啱用

但你睇埋佢助攻都幾多架
即係落親場都直接參與一個入波咁滯
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞