[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Lucas Perez吹到咁行 九成唔會簽佢

睇返wiki 咁多年得一季入球超過十球,唔簽好過

但你睇埋佢助攻都幾多架
即係落親場都直接參與一個入波咁滯
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor

咪玩啦老細

但你睇埋佢助攻都幾多架
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor

咪玩啦老細

但你睇埋佢助攻都幾多架
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor

咪玩啦老細

今晚對狼堡係咪應該有直播?

幾點
開季之前有無機爆po

幾點

10 點
開季之前有無機爆po

但你睇埋佢助攻都幾多架
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor

咪玩啦老細

英國有網站聲稱用超級電腦,根據各隊實力、熱身賽成績同球員買賣,詳細分析後預測邊一隊經過5輪比賽後會坐喺榜首。

《talksport》網站表示,經過超級電腦分析之後,預計曼城經過5輪英超後有4勝1和成績,得13分排榜首;第2位係使錢冇咁多嘅利物浦,都係4勝1和,得失球差唔及藍月排第2。而曼聯、車路士同阿仙奴就分別排3至5。如果前5排名係咁相當好多球迷都會預測到,使乜靠超級電腦;不過佢哋估第6位就大膽啲,話來季升班馬紐卡素首5戰會有2勝2和1負成績排第6,至於上季亞軍熱刺就只得第7。網站預測5輪英超後,包尾嘅會係史篤城,5場波只會得1分。
阿士東維拉中場基亞利殊證實因為喺季前熱身賽傷及腎臟,需要接受手術,要休息兩至三個月,而領隊布魯士對件事更加唔樂觀,認為呢位「維拉柏豪」可能要聖誕先可以復出。

柏豪
阿士東維拉中場基亞利殊證實因為喺季前熱身賽傷及腎臟,需要接受手術,要休息兩至三個月,而領隊布魯士對件事更加唔樂觀,認為呢位「維拉柏豪」可能要聖誕先可以復出。

柏豪

是咪貼錯po

柏豪

是咪貼錯po

我紐奪冠功臣

柏豪

是咪貼錯po

我紐奪冠功臣

果場蘭斯貝利擺明揸流灘

柏豪

是咪貼錯po

無柏豪我地無冠軍

但你睇埋佢助攻都幾多架
呢種全面型其實我地啱用

我都係全面型wor

咪玩啦老細

全面廢都算係既
有無直播link?
mitrovic開波兩分半鐘已經浪費一個黃金機會
球迷席咁空班紐迷仲可以唱歌唱到入曬咪
大米 連波都控唔定
mitro真係唔係幾掂...

我掂呀喂

我掂呀喂

牌都食埋 雖然對面個龍真係犯規
大米!!
大米!!

I just do my own job
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞