[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
http://www.themag.co.uk/2017/07/supporting-toon-hong-kong-newcastle-united/

一個英國人形容自己喺香港做紐迷嘅苦處

起香港大部份都係勝利大球會球迷
黎黎去去都係曼聯,阿記,利記,車仔,皇馬同巴塞fans

咁講會準確d,同埋唔會引戰
舊登嗰時又係有巴打講左句差唔多既句子搞到後尾喺d反/撐柏祖post被人瘋狂狙擊
Meanwhile
Sunderland 0-5 Celtic

仲要full team對人副選....

賽前光明球場門口開大片拉咗好多人

黑貓今年買d人都好弱雞下...

又搵個英冠老油條教,好似準備係英冠長期作戰咁

Beardsley吹奏到Toney好勁
Armstrong就舊年傷同出場時間少所以入波少
今季踢保頓希望穩定正選,對佢比較有益
好過喺啲爭升班嘅隊坐板浪費時間
http://www.themag.co.uk/2017/07/supporting-toon-hong-kong-newcastle-united/

舊登嗰時又係有巴打講左句差唔多既句子搞到後尾喺d反/撐柏祖post被人瘋狂狙擊

又黎
連垃圾紐都被人狙擊左成個月
Meanwhile
Sunderland 0-5 Celtic

仲要full team對人副選....

賽前光明球場門口開大片拉咗好多人

黑貓今年買d人都好弱雞下...

又搵個英冠老油條教,好似準備係英冠長期作戰咁

Beardsley吹奏到Toney好勁
Armstrong就舊年傷同出場時間少所以入波少
今季踢保頓希望穩定正選,對佢比較有益
好過喺啲爭升班嘅隊坐板浪費時間

保頓有細老味,同佢夾開應該會好啲
spanishlization??

人類總是
無返咁多本土兵平衡下最後又會出事

打好根基先
本土太貴,自己做幾件出黎好過
spanishlization??

人類總是
無返咁多本土兵平衡下最後又會出事

暫時都夠既
本土兵實在太貴

計哂英倫三島再加愛爾蘭我哋呢刻算仲有好多HG players

你本身都係

爭氣啲啦你

起香港大部份都係勝利球迷

唔該唔好再講呢句, 舊登俾人屌到仆街

其實係事實黎
Mi Otra http://Liga.com today claim that #NUFC Manager Rafa Benitez has made contact with the agent of Angel Correa

今日新傳 安祖哥利亞

聽住先
Miles Starforth‏ @milesstarforth

L'Equipe report that Massadio Haidara has turned down Saint-Etienne's contract offer.

Miles Starforth‏ @milesstarforth

L'Equipe report that Massadio Haidara has turned down Saint-Etienne's contract offer.

真係屌你老味個臭閪
Lee Ryder‏ @lee_ryder

Curtis Good has failed to impress PEC Zwolle on trial and will return to #nufc

唉 想放人都咁難
Arsenal want £13.4m for Lucas Perez. #nufc
(Lee Ryder)
Arsenal want £13.4m for Lucas Perez. #nufc
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

£13.4m係依家呢個時世,散紙黎姐
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

但佢真係ok ? 上季睇佢踢幾場阿記好似麻麻
我寧願要依家傳緊馬體會個前鋒
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

上季佢好似主要淨係有得踢盃賽
聽講出親表現都唔差
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

我睇聯賽多,少睇盃賽
原來唔差
其實依家傳西甲果三個目標,三個都好正
馬會Correa 同 巴塞 El Haddadi 都係好生
打得前鋒同翼鋒,好快好扭得
皇馬Vazquez 果個就26-27, 當打,踢右中場
如果打442, 買返個有質素嘅右中場都好
希望真係有其中一個能成事啦

又黎
連垃圾紐都被人狙擊左成個月

說來慚愧...我自紐降班前嗰一季起就冇再睇紐踢波
都係聽返佢升班先留意返啲新聞
連英冠捧盃我都冇為意 唉...

通常有傳開果D就唔會黎 肥賓今年玩低調

通常有傳開果D就唔會黎 肥賓今年玩低調

唔低調點得 成個市場瘋狂架wor
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

一定好過而家個Perez
(Lee Ryder)

好平姐
唔好講價喇

聽講出親表現都唔差

16場入7球好似係

一定好過而家個Perez

雲加都認俾得太少上陣時間佢
問題係驚佢無心幫我地踢好,佢好想返西班牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞