[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
愈傳愈on9

A flurry of big bets on Ross Barkley joining Newcastle United from Everton caused Betfair to shorten their odds to 6/1

點會肯來
Chronicle: Newcastle want Lucas Perez on an initial loan deal with an obligatory purchase option but Arsenal have rejected so far. #NUFC

窮到咁

放唔到人係咁

肥賓好快頂唔順

肥賓話過一隊名單要縮到25人 但而家真係放唔走d冗員 之前又簽左5個新球員

河山希魔成班坐食山崩

我諗賣唔到人對肥賓嘅打擊仲大過買唔到啲第一目標

好似班爛死唔走嘅廢老坐喺度唔走等退休咁

寧願死攬住份糧冇得出場喺u23妹下妹下都唔肯離隊搵波踢嘅所謂運動員
你地覺得Sterry有冇機會上位
冇人傷既話...有啲難度
當 Neyma 賣到2.2億, 我估其他本身值10m 的球員都立即升值至20m. 肥賓看來更難獲得心頭好了

岩岩重傷完

岩岩重傷完

其實自家青訓一向都係垃圾

呢十年剩係升過一個dummett,有個費科但自己又唔用

其實太空人應該都好難立足係球隊入面,下場應該都係賣走多

岩岩賣走果個gibson如果真係有料到即係又走多一件寶

新仔入面計肥賓好似都算幾欣賞sterry
依家一隊四隻正規閘
如果不幸有兩個傷咗佢可能有機
當 Neyma 賣到2.2億, 我估其他本身值10m 的球員都立即升值至20m. 肥賓看來更難獲得心頭好了

賣唔到啲高薪垃圾應該唔使諗
睇黎呢季手足們又要㩒爆平安鐘
各位做定body check 先

今季肥賓打法應該九成場數死守防反
應該禁足九十分鐘

應該禁足九十分鐘

我係對家就喵住右路喪爆

啫係我地左路
幾時換走d3條廢柴呀?

應該禁足九十分鐘

我係對家就喵住右路喪爆

啫係我地左路
幾時換走d3條廢柴呀?

傻啦
左閘鐵膽

咁夠法 做紐狗好快死
季季都咁
唔買perez 而家傳Joselu
唔買perez 而家傳Joselu

不如買Perez
有冇巴打其實同我一樣鐘意巴頓

覺得每隊波都要一個呢類球員
矛得黎又識用下腦撩下人
同埋佢都好保護隊友幫手出面

應該冇乜人同我咁怪既諗法

tiote個類型正d

矛得黎又識用下腦撩下人

Nolan+barton冇得輸
而家有光頭仔

矛得黎又識用下腦撩下人

Nolan+barton冇得輸
而家有光頭仔

降左班個季巴頓好似變左好多咁
感覺會為多左隊波
最衰之後串鳩肥佬比人賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞