[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
又係做唔到波亂咁一腳

同上季一樣
冇咗shelvey即刻乜都做唔到

幾乎冇傳過幫Shelvey搵個後備
仲猛咁搵龍門

Merino

Merino防中 可以打攻中?
如果踢聯賽再用Diame 就真係GG

睇REPORT佢成條中軸都打到, 包括中堅

不過SHELVEY有幾可會打攻中 多數都逗後較炮
COLBACK做隊長
用Woodman
1:1
-6到
-6到

笑死
又係做唔到波亂咁一腳

同上季一樣

仲猛咁搵龍門

Merino

佛地魔跑動咁少做唔到攻中
d 防守麻麻,好幾野中間比人一野穿晒
Woodman great save
打緊RM果個邊個黎 好濛
MIKEL MERINO!!!!!!!!!!!!!!!
MIKEL MERINO!!!!!!!!!!!!!!!

打CB????????????
屌! 班後防搞咩
屌! 班後防搞咩

呢個問題都好多年
人地帶波去到娥眉月頂好多時兩邊收返入黎 中間就亂到PK
然後比人兩邊中出
Merino呢個身型打中堅好蝕底喎
屌! 班後防搞咩

呢個問題都好多年
人地帶波去到娥眉月頂好多時兩邊收返入黎 中間就亂到PK
然後比人兩邊中出

頭先比人右邊差到左邊空晒射入
但中間唔係無人
有成4-5個

打防中同光頭佬輪流上仲好啦

今場志在俾佢落場跑兩步啫
之後主要應該都係打防中架啦
又係做唔到波亂咁一腳

同上季一樣

仲猛咁搵龍門

Merino

上季收咗身之後已經跑多咗

你睇Diame
今場Shelvey同Hayden未入場之前真係幾差
之後就好返好多,起碼有返啲節奏
但防守都仲係麻麻
失第二球我地左路完全冇人睇
之前人地都試咗幾次同一模式都差啲失波
不過好事係其中一班球員睇落都幾fit
又係做唔到波亂咁一腳

同上季一樣

仲猛咁搵龍門

Merino

你睇Diame

Colback Diame呢兩條友真係拖低全隊水平

仲猛咁搵龍門

Merino

你睇Diame

賣得

仲猛咁搵龍門

Merino

你睇Diame

賣得

Colback都可以話有用d
Diame

仲猛咁搵龍門

Merino

你睇Diame

賣得

有人要先得架
雖然連河生同希魔都有人吼
TOON CHASE VASQUEZ

Newcastle chief Rafa Benitez is ready to raid his former club to sign Real Madrid's Lucas Vasquez, according to the Daily Mirror.

The 26 year-old is a product of Madrid's successful youth academy and has been at the club for 10 years, though he has found starting opportunities limited at the Bernabeu and may welcome a chance to prove his ability in the Premier League.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞