[HOWAY THE LADS] 紐卡素夏季轉會 & 開季討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
繼續
總結下暫時收購
Atsu

Lejeune

Jacob Murphy

Manquillo
Ohh Ritchie is fucking magic, he wears a magic hat

好撚串

串得起

好撚串

串得起

鳩迫加盟果時都講過類似說話

最後班黑貓fans笑到最後

好撚串

串得起

上番黎先講

好撚串

串得起

上番黎先講

其實文基路呢類先借去黑貓再比我地買斷既case都幾多:simpson,yedlin同埋佢

仲要3個都係右閘
計下計下其實而家都差唔多洗咗75m入面既30m

希望剩返果45m買個貴少少有級數既前鋒

我估如果下一簽真係正選前鋒既話應該會破隊史紀錄
新po又要lm
有冇巴打會join 同舒利亞一齊食飯個個event?

好貴不了
見到fb好似有四十幾人報咗名
計下計下其實而家都差唔多洗咗75m入面既30m

希望剩返果45m買個貴少少有級數既前鋒

我估如果下一簽真係正選前鋒既話應該會破隊史紀錄

嗰個紀錄根本一早要破啦
下個收購應該離不開攻中同前鋒

好貴不了

1k 仲要唔保證有合照
好矛盾

1k 不了, 雖然做善事

好貴不了

1k 仲要唔保證有合照
好矛盾

好貴

佢個樣好無耐

好貴不了

1k 仲要唔保證有合照
好矛盾

好貴

你咪理,大把人報名
上次KK見面會好似都係一千
聽人講啲嘢食好伏

佢個樣好無耐

一啲笑容都冇
心諗肥賓蝕錢都賣,係咪咁想趕我走

出得果十場左右, 但係已經係升班大功臣

球球都係救命波
係大球場睇緊,唐辛幾廢下

NUFC TV: Mitro fighting for his place
Starting XI at @pnefc: Elliot, Mbemba, Hanley, Lejeune, Dummett, Atsu, Diamé, Shelvey (c), Aarons, De Jong, Mitrović. #NUFC
Starting XI at @pnefc: Elliot, Mbemba, Hanley, Lejeune, Dummett, Atsu, Diamé, Shelvey (c), Aarons, De Jong, Mitrović. #NUFC

唔想再見到Diame
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞