[親生仔] Google Pixel 討論區 (96) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
日日Send email問人國歌單野
你係google都唔想做你生意啦
如果Google 肯開香港volte 同5G已經要還神啦 Pixel 喺香港存在感唔高,Wil神應該唔會去傾個代理返嚟
兩者個purpose 唔同,Bing係偏向search engine,所以資料會比較update, 而ChatGPT 係比較萬能型,但佢嘅資料好似只係去到2021年。
是 好易熱
Android 13 QPR3 Beta 2
有冇得救
Flight mode
請問有冇人試過係日本用esim漫遊
省電mode 入面再有個超級省電mode
你可以set 有邊幾個apps(e.g. gmail ,whatsapp tg) exclude左佢,其他app全部會off哂
其實平時都可以當focus mode咁用都得,係幾慳電
死症
但點解中移動用到VOLTE ?
之前爬文唔係話係要電訊商D 發射站再SET 過就用到咩 前提佢地會肯做
我 pixel 7 smartone
除左漫遊真係食電同熱d冇乜問題
究竟pixel buds pro音質係點?
上網睇評測有人話好重base 有人又話冇乜base
有人話降噪同galaxy buds pro差唔多 一啲又話好差
垃圾
xm4/等xm5好過
用過calendar esim
跟住啲步驟set就可以
感覺幾好 唔洗換卡好撚爽
有無人成日手指解唔到鎖
未update 前,次次開唔到。要摸下塊面整油手指先開到。煩到想掉撚左佢

今個Update後解決左
一路都唔係
係得連登仔咁講
Pixel launcher 相比第三方launcher 真係好落後
真係唔知咩問題

似係Pixel電話問題,因為用個app撳幾撳,smartone同中移動都用到volte,但又唔係個個台都得
7 pro 256
宜家$6000放唔放到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞