[親生仔] Google Pixel 討論區 (96) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
啲巴打重寫返出嚟,又要練返個打字習慣了
有, 千祈唔好買

stand 2戇鳩到淨係可以打棟叉、唔可以打橫叉

我買咗返嚟一個放床頭瞓,覺嗰陣時擺落去冇乜所謂, 但係我另外一個諗住喺公司用平時會打橫放睇下戲, 即刻退咗錢
search過今朝出咗但仲未到澳洲

9 click icon係要佢喺你嗰個國家/批次roll out咗個update先有用, 如果唔係你點撳都冇反應
嚟緊去日本 有冇邊張sim夾到pixel用穩啲

7 pro係我用過最舒服啲機 如果有埋5G/ volte/保養就真係完美
too late
不過無得打橫充好似影響不大
耳機手錶個堆怕唔怕充唔到
希望在明天
等Android 14 beta 2/3出我就搵下5G儲值卡實驗下
an14正式版會有5g modem大更新
唔知佢幾時會塞個更新落beta俾人試
邊個低能仔係咁負皮我
冇保養真係冇問題
由nexus到而家pixel,都未試過部機有嘢壞
同意。 利申 罪大 Xperia 1系 轉會過黎
想轉會, S23系列
冇set 啲乜,直接用就係
最慘係爆mon都冇原廠維修呢
nexus 5 個power bitton
見其他牌子有得裝WINDOW咁撚,,加埋keyboard其實堅方便
Google終於出手啦,出嚟啦阿Bard!
未試過用手機會爆mon,跌崩之類
想問pixel 7 pro 係台版,點解去到日本影相會有聲?不過最奇怪係,明明剛到埗影相都冇聲,係之後突然開始有聲?想知有冇得熄?
起香港用緊so sim,嚟日本買埋外遊數據,頂佢嚟到日本時得時唔得,勁易斷,好彩同朋友一齊嚟,佢同塊調左卡,張卡起佢個iphone係收到。
應該bug黎 重新開機試下
我之前用台版pixel6a去日本都係突然用用下會有聲 重新開機又冇左聲 過幾日又突然有聲
去16日試過3次 無啦啦有聲
唔係用日本sim就會有聲咩?
你講用stand 2嚟叉pixel watch同buds?

stand 2充唔到pixel watch
然後佢就係為咗叉buds, 所以手機冇得打橫放

有冇得打橫叉o唔ok就見智啦, 不過我返工真係會打橫放喺度睇片, 佢唔得我就退咗, 放床頭嗰個就冇乜所謂,所以留低
我有預感佢應該冇, 因為呢隻嘢個定位置係home嘅伸延, 而且以google脾性, 入便粒嘢都唔見得會係好嘢

起身嗰陣撳一撳個update security patch仲係5feb, 沖完個涼返嚟好似更新咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞