[親生仔] Google Pixel 討論區 (96) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有無全球通用旅行esim推介?
現在點買7pro 256GB 最平?
Carousell
用緊pixel watch嘅手腳,用咗差唔多半年有冇咩review?
加拿大user
前幾日喺FB marketplace用$850加紙買咗部全新7 Pro 256GB Hazel
你環球旅行?
想問知唔知依個係咩問題?
下個月去東南亞都諗住用sosim漫遊
會唔會出事
想問下岩岩轉左台去clubsim,收到張實體
係咪要再搵cs先可以變esim
whatsapp個cs又無人覆

用緊6a
身在日本 好想屌番部7p 用 唔知big ceramic 比唔比退稅呢
買唔到的 要上台先有得買 無淨機
雖然理論上係有 但係好少會咁賣 佢哋要賺上台費
係咪都係用唔到Wifi calling
Smt用到
我Amazon 第一批買 7 pro 256gb連運費都係6800
UK 食正低水6400
無事喎
我用自由鳥 應該都係Smt姐
喺Pixel IMS開咗VoWifi跟住用第2個方法check Voice over Wifi都係unavailable
有無駁wifi?
要駁咗wifi先會顯示available 喎
好耐之前見到有人推介過一隻全球漫遊esim
即係假如去日本就可以買佢嘅日本plan top up張卡, 去歐洲就買佢30日歐洲plan
張卡好似本身係荷蘭號碼
搵唔返條link
連咗wifi啦 都係寫unavailable
請教下大家點影月亮
我淨係可以影到咁
右手邊兩個選項set到最低,好似係
我Sosim 都唔得,斷下斷下咁
自由鳥就冇事
club sim
又唔使最低嘅,最低好易出到嚟好假
你喺voewfinder到見到啲坑開始清清地楚已經夠,光位搵到最低反而會冇咗種發光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞