[親生仔] Google Pixel 討論區 (96) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
咁都唔代表個個用到屌屌聲
我諗有啲嘢唔使誇大,唔使以偏概全
聽朝6系列應該有三月update,up 唔up 好?
7 pro好好用wor 我s21u轉過嚟
好條撚,wifi收少格,又發熱食電
不過s21本身都火龍
收得唔好上網慢係真 但冇s21u咁熱 電好過s21u少少
夏天來臨 6pro表示開始熱
英國jj表示 岩岩跌爆左6仔個mon 一出8p即屌番部先 最好送錶同earpods
3HK應該有啦
連3DIY個啲儲值卡都有esim version
6除左個外型之外
不過我都照食
Pixel Tablet 會唔會有得加埋 keyboard 當手提電腦咁用
隔左咁多年Pixel Stand 個photo frame有d相show 到有d 相show唔到呢個問題係咪唔會fix
用左幾個月都係唔係好慣pixel
7pro 256 hazel放幾錢合理?
Btw貼左dome glass
之前用開咩?咁睇唔開轉嚟pixel

pixel唔係常人用
之前用iphone
見pixel 影相幾靚就試下
咁用落影相都真係正既
但就缺少左啲常用既野
最主要都係八仔,同埋打字慣左用kaiboard
Emoji都唔係好慣
同埋冇雙卡
對面samsung又少左好多實用功能
唔係冇左都唔知呢啲野幾重要下
但都覺得7 pro 個價係抵既
如果個價太柒就留返當玩具得閒撚下
我都想pixel有八仔
雙卡又係唔知點解得一張實卡位
kaiboard而家可以用mixed. plus個app代替返
pixel 都唔係常人用?
係呀,係班痴線佬先唔理無保養,又要諗盡辦法,又德馬,又美馬,同英馬都要買部垃圾返嚟,仲要無lte+,又無5G,連volet本身都唔俾你,你話邊係常人用?

利申:我就係嗰個痴線佬,痴撚咗7年,買咗6部
Mixed chinese keyboard plus?
yes
保養我覺得反而係最唔影響既一個factor
我自己未試過有部機係保養期內出事
唔該哂
完全唔知有呢個app
即刻試試
5月發佈會有先會
講咗咁耐,依家連個影都唔見埋
我自己都未試過有事,身邊嘅痴線佬朋友就試過3仔同6仔出事,麻撚煩要寄返去換機
應該話 未試過要用到個保養,可唔可以cut咗呢筆俾我買最大storage
用得google nexus/pixel 都係想玩最新feature 同原汁android,以上真係唔係咩大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞