[親生仔] Google Pixel 討論區 (96) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
tensor一開始啲問題多主要係因為an12,依家update an13除非你唔好彩中機皇如果唔係用落唔會有問題

同埋唔好攞上手一兩日就話啲電唔得乜乜物物,你要畀返個令兩個禮拜個AI學你啲習慣。6A電多4A成三分一,一定用得耐啲。

依家詬話得多啲嘅應該得指紋,但係我部6仔9成時間都開到

不過其實4A仲好好用,仲有3.5mm 不如諗下換電先?
佢個機殼都爛爛地(我都唔明點解會甩coating)
3.5mm又唔用
見依家6a平咪想順便upgrade
點解?我都仲諗住一陣買6a比老母
費事煩
買三星上代旗艦算啦
乖仔買返s23啦
有冇人pixel 4a更新完充唔到電?
買6A ok啦
我都用緊
唔係為個volte都唔轉支移 個垃圾app柒撚到淘寶咁
咁正
我都發覺P6用落唔熱 電都耐用咗
想問下P6a啲殼可以係邊買到
Google 係咪有隻自家嘅?
用緊惡魔殼
上網買
smartone都用到㗎
人地function為主, UI求其跟android studio default 樣拉啲制出黎比人禁姐
岩岩買左部Pixel 5a翻黎root左 都用唔到5G 灰左
有冇人用Pixel 5a?睇Reddit好多人突然死機
https://lih.kg/3278113

記得定期backup相
我都係5A苦主已換6A
先達

amazing 買
岩岩先買返黎 好彩未有野住
要裝magisk module
睇左置頂個post條link 佢個module唔work搵左第二個淨係開到VoLTE
pin寫到明畀6同7用

try this
我日版5a用呢個就得咗
https://www.mediafire.com/file/qq0zre60wy5jpkf/Pixel765G-ChinaVo5Gv2.2.2.zip/file
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞