[Netflix] 安眠書店 You season 4

666 回覆
46 Like 4 Dislike
乜Kate真係知Joe 殺左自己老豆咩?
佢角度係知Joe幫自己老豆殺左市長 其他受害者 Eg. beck同love應該唔知?
甚至覺得佢殺完市長頂唔住良心譴責去跳河 心底係一個好人

覺得佢同love係有分別
Kate 覺得Joe心底係善良 仲有得救
Love 就完全知Joe本性 知哂佢dark side
嗰陣已經有幻覺見到Candice
勸你最遲第9集收手,第10集我驚你爆芒
我都覺得幾好睇,一心諗住睇痴線佬,都唔諗住睇查案推理,痴得夠暈純
痴得愈來愈勻巡
s4 joe仔直情係唔記得自己做過啲乜 同埋將幻覺同現實撈埋晒一齊
勁想捉佢睇醫生
陣間個醫生都俾佢殺撚埋
【明報專訊】《花邊教主》潘百加利(Penn Badgley)主演的《安眠書店》(You)系列,是影視串流平台Netflix最受歡迎美劇之一,第4季共10集分上下兩部分推出,上半部上月9日首播,餘下5集本月9日上架,蟬聯英語節目收視冠軍之外,Netflix亦宣布開拍第5季,而且是整個系列的最終章,預計明年播放。

Joe算唔算係愛情界John Wick
編劇:好主意 Joe s5開無雙殺埋班漏網之魚先
定其實講Kate知Joe仔殺咗佢老豆、simon, gemma
所以招joe仔入局,部署s5一鑊玩死佢?
出返wednesday 已經係收視保證
一心諗住睇變態佬都無乜問題呀,癲得夠勻巡
今集個You係自己
除非Love返生
唔係S5唔洗預我
無可能你可以唔洗睇
S5咁樣結局都得
love返生都唔算好荒謬了
如果有Ellie就好
除非一開頭就隊死Marienne
如果仲繼續講個on9黑婆
S5唔洗預我
Ellie依家紅到咁
請唔請得返佢
Marienne何德何能出足兩季
角色唔吸引,冇左佢又唔太影響主線
本身S4就已經想搵佢
不過個陣拍緊Wednesday所以傾唔成
1 2 3季都好睇
第4季跌曬watt
希望唔好有下一季
出返S1個男仔, 已經變左少年, 反殺Joe , 全劇完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞