[Netflix] 安眠書店 You season 4

666 回覆
46 Like 4 Dislike
原本都幾好睇

無啦啦變雙重人格,質素直線下降
要拍s5掠水 夾硬復活佢
前面又話會同Kate 互相trigger對方嘅善

轉個頭又殺無辜同埋嫁禍比個後生嘅

真係睇到
最尾15分鐘真係多鳩餘
諗唔到點收尾 又想拍下一集
就求其抄返S2條橋 話條女知道佢係咁都接受
但之前又無鋪排 又無plot twist 求求其其交代
四季入面最hea最廢肯定係呢季
轉玩雙重人格就最大敗筆

仲有Kate比人殺老豆都仲接受到
S5 同Love生嘅仔大個咗返嚟揾Joe報仇?
Kate既作用係為S4埋尾 臨尾突然諗通接收哂老豆d嘢 聽完Joe講殺咗幾多人(包括老豆)都照單全收 願意幫Joe洗哂底 仲帶佢上位
可能套劇冇交代Joe哥碌鳩識轉彎所以顯得有d唔合理
明明一套幾好睇開博弈戰

變成粗糙嘅濫殺
on9到
先唔講點解條印度妹會咁懷疑Joe,再咁易查到咁多野
屌你又話Kate老豆權傾世界,無啦啦死左咁兒戲都有人信
最on9係頭九集都話Kate要擺脫老豆獨立
第10集比Joe講兩講就接手

屌你真係唔好拍S5
呢個season真係好差
我唔係要睇佢真係變白卡佬阿

睇完s3已經好撚失望 s4開唔開黎睇好
當s3冚家鏟完咗算

s3尾無啦啦obsessed with Marienne 已經莫名奇妙
s4成季好似大暴走咁
最後都係事不過3 屌 netflix
屌你又係呢啲閪橋
可以飛住嚟睇part1懶有鋪排哂9氣 part2直接爽片到尾
食得越來越劣
唔夠靚所以唔洗死 辛苦哂beck同love
我覺得Kate 主要令男人有征服感,同佢一齊唔會有兩小無獅、賢妻嘅感覺

但會想征服咁叻同有獨立思考嘅女人,類似嗰種一般人高攀唔起嘅女人
後面唔係好明 有冇解說網
BLM 下季黑妹反cup
最尾嗰集似係埋唔到尾瘋狂暴走
以前最尾個幾集都好多驚喜

套劇最好睇就係明明joe係個仆街但觀眾又憎佢唔落但今季佢完全係變左個仆街好失望

係啲歌揀得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞