[Netflix] 安眠書店 You season 4

666 回覆
46 Like 4 Dislike
Confirm會出s5?
yes
爛撚到仆街仲出
https://www.instagram.com/reel/CqLQhZPAUMo/?igshid=OGRjNzg3M2Y=

佢寫The Fifth and Final Season
我仲諗緊係咪有第6季
爛到咁仲出🤡🤡🤡🤡
Joe哥因出色的身手及經驗被政府看中,後來成為特工於世界各地活躍並結識不同的女生

做特務鴨,開套電影俾佢
訓練個仔做殺手
joe講hello you 由當初嘅青澀想搵真命天女,變咗對狩獵目標嘅hello you
啱啱追哂,見到上面大家屌
我又幾鍾意今次part 2心態上既轉變
原本天真的我覺得佢自殺死會幾好同破格
但佢終於唔洗摭住摭住咁奸出面好正
始終我個人係唔想睇Season1/2 version

劇情就真係越來越格硬
大boss 乜都唔洗犧牲就殺左太屈
同埋黑妹假死條橋好9
另外用佢死左Joe好desperate去做導火線
我覺得真係選角問題,佢點都sell唔到我佢好沉佢船

PS. Kate姐好正,Love出返黎都好charm
鳩估最後一定要Joe仔死
唔係依家完咗去都得啦
不過追咗咁耐點都會睇埋佢嘅
打針假死喺韓國狗血劇penthouse睇過
佢呢條橋太夾硬,咁啱識到個同學屋企拎到藥
下季殺撚埋kate
唔講第四季爛唔爛
其實第四季就咁完左佢仲好仲完整
再拍落去真係唔知可以點收尾
一個主角最後要自我救贖 應該都要已死謝罪
joe 已經玩撚哂啦
仲可以點玩呀
操控埋網絡,殺完人又可以改哂網上面既野
點解依套垃圾仲未完咁都有season 5
連世上最有錢個個都敢殺

係咪要殺埋總統先安樂
留名睇s5做特工 唔誇過s4我都唔收貨
Netflix已續訂《安眠書店》最終第五季
好撚好睇 想佢繼續出
上面嗰啲話佢爛唔好再出嗰啲,到時出咗咪撚睇喎
其實我估最明顯係倖存者vs Joe x Kate一條線
一邊Joe心結解開哂,淨低無無謂謂係佢諗macro既"good"係乜野
同Kate會唔會同點再黑化既描述

Surivors/Avengers
S1有個醫生
S2有Wednesday
S3有黑妹、KOL夫妻、正反NTR父子
S4 Nadia、Phoeb(Joe講左咩野可能S5先 reveal)
仲有Quinn Family同個殺手
其實真係出哂Survivors個邊陣容都好勁
大半都智商經常在線,實反cup到
點鬥都鬥唔贏有錢佬
JOE 已經係無敵狀態
如果真係咁都幾撚過癮
但你計漏咗編劇智商經常唔在線呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞