[Netflix] 安眠書店 You season 4

666 回覆
46 Like 4 Dislike
好掛住ff做愛但原來打緊丁嘅joe
黑妹「死左」後放佢落公園 照joe性格 佢會留意新聞睇下有無比人發現 但完全skip左呢件事囉 有人死左係公園 點會無新聞呀
外國年中大把人死係公園
仲要係非裔…
joe wick
part 2好好睇果然都係要呢種變態Joe
即係邊個
佢係咪知老豆係joe殺?
第二季條女個頭太大
外國應該真係唔會報
太多人吸毒死咗
而家個Joe痴住條女基本上無敵
知呀 佢覺得Joe係為咗佢先殺佢老豆
光明會等級既富豪
痴撚線
條友成日唔戴手套就殺人
果邊啲警察唔興驗指紋架咩
都唔明點解可以有咁大個 bug
CSI 一出,season 1完咗就直接坐監啦
講古唔好駁古, 而家都拍成 joe wick 啦, 呢d 野有咩好講。
我想知Penn Badgley現實生活有冇癡咗線
佢做殺人犯同白卡實在做得太好
令我覺得佢真係有人格分裂
唔知點解有人負評
當時joe同Rhys咪喺酒吧討論做咗衰嘢仲有冇得redeem
kate一直話自己害死D小朋友,所以之後佢做好多charity,佢同joe仲有個對話話要開孤兒院,佢老竇都話坐佢個位,佢想幫幾多個人都得
不停喺度講要"do good" (但我覺得kate嗰part係好嘥氣,佢多年來知simon偷credit都幫佢冚咗)

throughout個主題都係話joe要做返個好人唔再殺人唔再做衰嘢,幾乎每集佢都係咁樣同自己講,一D都唔vague啦
而最尾幫佢洗底,佢可以重新做人,都係一種救贖
個主題喺度,但execution好差
格局唔同咗喇quinn's family應該唔夠kate家族大
唔知點解 睇完我覺得幾好睇
雖然唔係好合邏輯 我覺得用呢套劇唔使睇喺呢個角度去睇
反而終於見到佢認識自己其實就係一個殺人狂
有冇巴打覺得係好睇
第五季會係最終季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞