[Netflix] 安眠書店 You season 4

666 回覆
46 Like 4 Dislike
真係有呢個人咪比佢殺撚左
係真係有呢個人 但joe幻想市長迫佢殺人 其實一路都係joe自己嘅幻覺嚟

市長係代表緊佢係咁殺人個性格應該係
marienne 呢個角色根本整臭晒成個you系列
咪撚再拍喇Dllm
拍夠第三季條黑妹未
臨尾咁都唔死真係屌出嚟
又唔靚又煩膠
s4 = Fight Club x Breaking Bad
其實Joe最尾對煩膠學生妹講既嘢就似返佢一直既人設
話我改咗我有贖罪機會 你放心冇人會受傷
結果就係殺完人條仔然後插贓嫁禍
呢幕就真係完美顯得出佢講同做既永遠相反

可惜其他位真係on99咁 剩係睇rhys既書聽佢講嘢跟住人格分裂已經好撚好笑
大配角Kate其實冇成長位 以為會活出自我點知最尾就係照單全收包起Joe哥
換個設定話片尾有殺手組織留意咗Joe哥好耐所以幫佢洗哂底要佢加入都係差唔多感覺
反正個作用純粹係俾Joe平安過渡呢一季 邊個做都係一鳩樣喇
有其中一套咁好睇實冇咁多人屌
希望依套垃圾唔好再有下一個SEASON
越黎越垃圾
最後學生妹都係反CAP 唔到
好慘

可唔可以拉佐個JOE 依個痴線佬
最後寫Joe放走嗰2個學生

然後又招攬埋個女學生幫自己做嘢

咪幾好
黑人唔死得
nadia好慘
仲以為joe真係會完咗個輪迴佢 下季kate要死lu
Nadia死得太遲
有個位唔合理 Joe既然有咁大權力 點會唔知Juliette未死
有個位唔合理 Joe既然有咁大權力 點會唔知JulietteMarianne未死
Kate都係第九集先知自己比老豆擺佈左咁多年 佢一路以為係自己“獨立”建立既生意 都係plan好左既 我諗佢果一刻開始接受左自己既成功都係因為老豆 自己係無能力獨立的
第6條Joe 約果個Connie 出嚟lunch 係乜水黎?
netflix想影射父權嘢
有無人覺得phoebe好正
有 呢季一路等緊牙joe屌佢
其實去到跳海完咗佢咪算
咁至少joe個角色叫做終於接受自己 有啲成長

而家真係鳩到
Kate接受哂佢所有嘢呢吓真係夾硬到
Kate我覺得可以嘅
最鍾意愛嘅一樣嘢就係可以比第二次機會
Kate就係Joe講咗呢句先鍾意佢
其實如果最後原來係Nadia心理操控牙Joe個故事會唔會好睇好多,之前睇過reddit有人估個結局係呢個方向,因為前面Nadia嘅背景都好神神秘秘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞