【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(3)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
帽事既,強烈譴責完就得㗎喇
強烈譴責完就帽事
木各身尚早
小甜早
各位早晨
又到咗星期一有文喇
小新早

上回講到欣欣同飛揚去超市買餸~
欣欣就成個C9仔咁~
其實欣欣都經常同飛揚去買餸㗎喇~或者一早就想做個C9仔啦~唔係又點會修家政~
返到屋企就飛揚煮飯~欣欣就入房睇睇啱啱買嘅衫~
女仔真係好鍾意買衫~著俾邊個睇呢?
天要下雨~娘要嫁人~唉~
然後飛揚就同欣欣撐檯腳~
欣欣真係好鍾意食飛揚煮嘅嘢~
飛揚煮嘢食係有一手嘅~
食飽又有欣欣洗碗~飛揚就沖涼先~
到欣欣沖完,飛揚就幫佢吹頭~
欣欣都乖乖咁坐定定~
飛揚就拎住把風筒吹吖吹~吹吖吹~
唔覺意咁吹到欣欣衫領...吹開咗...
開開合合…開開合合咁...欣欣對北半球就若隱若現咁...
唔止對北半球...飛揚喺欣欣身後...居高臨下咁望住佢衫領...成對北半球之外...仲差啲...差啲...吹多少少就差啲...
唔可以咁㗎!
飛揚都係小心啲咁繼續幫欣欣吹頭!
點可以咁㗎!點可以想用吹筒吹開欣欣衫領...偷窺佢對乳尖㗎!!!
冷靜冷靜!正經啲!好似平時咁...唔應該有多餘嘅雜念!
飛揚就好似平時咁...幫欣欣吹乾個頭...
『好喇九成乾...等多陣就好去瞓喇...聽日要返學喇...』然後收好埋個風筒...
「嗯~知道~」欣欣拎部電話喺手碌幾碌~
『嗯...咁早抖...』飛揚都行返出欣欣間房。
「飛揚早抖~」
唔好諗咁多喇...唔應該諗咁多㗎...諗到壞晒腦喇!
TO BE CONTINUED
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-些微轉變] PART 01

小息留喺課室裡面...賣藝啱啱由班房門口行返入嚟,就立即望住我!

賣藝帶住古惑嘅笑容,騎馬咁坐喺我前面個位:「喂!有冇聽到吖?」

『聽到啲乜吖?』冇頭冇尾咁...

「有個實習Miss嚟教我哋英文吖!」賣藝一面期待咁嘅樣!

『尋日Miss Ko咪講咗囉...』我有聽書㗎...

「呢個唔係重點!」賣藝鬼鬼崇崇咁細細聲講,「重點係...聽講好靚女㗎...」

『靚女又點吖?Miss嚟㗎...』Miss就唔好諗啦...

「Miss又點?」賣藝皺住眉咁打量住我。

『大咁多...』大過自己嘅...唔係咁好嘅...
「大得幾多吖?實習喎!頂多咪廿一歲~」賣藝好滿意咁點點頭~

『仲唔夠吖?』差唔多大成四年...

「成熟先好吖~唔識嘢~」賣藝陰陰嘴笑~笑到衰衰咁~

『係喇係喇...坐返埋位啦...小息差唔多完喇...』我見本來坐喺前面嗰個女同學都行咗入嚟...望住自己個位俾賣藝騎住咁坐...

賣藝擰轉頭望住個女同學邊沙冧邊起身:「Sorry~Sorry~」

女同學就面紅紅咁擰擰頭~

賣藝拍一拍我膊頭就坐返埋自己個位。

英文堂...實習Miss...
“叮叮叮噹 叮叮叮噹”上堂嘅鐘聲響起...

嚟緊嗰堂...咪就係英文堂囉...

我望住班房門...唔使幾耐...就有一個著住連身短裙嘅身影行咗入嚟!

身影急急腳...急急腳...好似有啲緊張咁...行到去教師檯...放低啲書本。

女班長:「Stand up!」

大家企起身後:「Good Morning Miss...」

「Miss Chu~」

「Good morning Miss Chu...」

Miss Chu...呢個睇起上嚟都只不過好似啱啱十八歲嘅女仔...就係實習Miss...Miss Chu...
大家都坐返低之後,Miss Chu就喺黑板寫上...徐芷婷...

「我全名叫徐芷婷~大家可以叫我做Miss Chu~嚟緊呢個月都係你哋英文堂嘅實習老師~」Miss Chu帶住燦爛嘅笑容~

好甜...Miss Chu嘅笑容好甜...

Miss Chu帶住甜美嘅笑容望住我~

我怕羞到唔敢正視!

好耀眼呢!

耀眼到...我塊面都開始熱...開始紅...
成堂英文堂我都唔敢正視Miss Chu...就只敢偷偷望...

Miss Chu唔單止靚...皮膚又白又嫩...對腳又修長...對波仲幾大...

呢啲就係成熟女人嘅美?

但睇Miss Chu個樣...好似同我哋差唔多大咁...著住校服嘅話...話佢係學生都有人信...

真係好吸引呢...

完全被Miss Chu吸引...又唔敢正視咁上完英文堂...

到放Lunch嘅時候,賣藝就走到嚟我身邊,搭住我膊頭:「喂!好正呀真係!」

『咩吖...又想講咩吖?』唔使講都知係講緊Miss Chu啦...

「扮咩吖你~」賣藝古古惑惑打量住我,「Miss Chu真係好正吖!人又靚~身材又好~個樣又好似同我哋差唔多大咁~」

『咁正咪走去食囉...』反正你都成日嫌啲女同學幼稚...成熟先啱你...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞