【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(3)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
好忙咁喎真係
小新晚
正吖

上回講到飛揚望住走晒光嘅欣欣,又諗起頭先個初中學生妹!
唔好諗咁多!更唔好再𥄫欣欣嘅裙下春光喇!
好唔專心咁寫報告,然後就煮飯~
欣欣又八八卦卦有咩食~
咪又係佢鍾意食嗰啲~
換咗衫先啦~仲著住校服~
欣欣懶得換~飛揚都唔多口喇~
到開飯,欣欣仲係未肯換衫~
飛揚就話佢整污糟咪又係飛揚洗!
好啦好啦~換喇換喇~
又換咗件白色大Tee~仲好似飛飛地釘添~
欣欣真係發育得好好...
唔好望唔好望!再望就俾欣欣發現㗎喇!
盡量唔望落欣欣個胸...最多都係望幾眼佢個樣...(不過欣欣咁靚女...淨係望佢個樣都俾佢迷死...)
到食飽飽...
「唔~~~啊~~~」欣欣仲要伸咗個懶腰~
成對波就勁凸!對乳尖都凸起晒!
飛揚下面都震咗一震!
差少少就扯起咗!
唔得唔得!唔可以因為欣欣而扯旗!
欣欣伸完個懶腰之後,笑笑口咁望住飛揚:「落去泳池練習咯~」
『吓?』練習?練咩習吖?
「係吖~嚟緊船P吖嘛~要去泳池練習游水~」欣欣伸展雙手~
『船P都唔一定要落水嘅...』望住欣欣個胸挺一挺...對乳尖又凸一凸...搖兩搖...
「唔理唔理~練咗先~」欣欣扭幾扭,「練咗就唔會落到水都唔識游~」
『都...係嘅...』真係?
「好~咁就準備落去泳池~」
『喂啱啱先食完嘢咋...起碼都要洗埋碗先啦...』
「係係~而家去洗~」
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

欣欣好快手咁拎晒啲碗碗碟碟去洗~

我就去搵返條泳褲先...

欣欣咁突然話要去練水...好彩因為之前一早就為船P而去買咗條新嘅泳褲姐~唔係都唔知一陣著得啲乜落去...

上咗年紀嘅係會預早做多啲準備功夫...唔再好似欣欣呢種年輕人咁即興~

年輕真好...青春真好...

當我準備好晒之後,欣欣都已經洗晒碗~仲喺自己間房拎齊嘢行返出嚟~

打量一眼欣欣...仲係一件白色大Tee...有條白色大毛巾搭喺膊頭...遮住個胸...
『喂你下面乜都唔著就咁落去吖?』仲係件白色大Tee遮住個屁股仔...成對雪白嫩滑嘅修長美腿露晒出嚟...

「咩乜都唔著吖?」欣欣一手就拉起件白色大Tee!「有著褲㗎!」

望住欣欣將件白色大Tee拉到成條小蠻腰都露晒出嚟...

『係喎...』真係有著條黑色短褲仔喎...

條黑色短褲仔短到好似啲真理褲咁...

「咁行得未吖?」欣欣將件白色大Tee遮返住自己個屁股仔~

『行得喇...行得喇...』

同欣欣一齊落樓,再行去會所。

好彩一路上都冇乜人...唔係嘅話欣欣呢個Look實俾啲鹹濕佬睇蝕晒...
入到會所,同欣欣分開入更衣室...換好衫...出返嚟...喺泳池邊等欣欣出嚟...

成個泳池都冇人...淨係得兩個救生員坐埋一邊玩手機...

可能係星期一夜晚嘅關係啦...好似包場咁...都唔錯~

等多一陣,欣欣就行咗出嚟~

離遠望住...著上黑色比堅尼泳衣嘅欣欣...行過嚟...

本來已經勁白嘅欣欣...配上黑色比堅尼泳衣就更凸顯佢雪白嘅肌膚...

成對修長美腿又幼又長...

條小蠻腰一啲多餘嘅肥肉都冇...

但對波...又挺又凸...

再加上長長嘅黑色秀髮...可愛漂亮嘅臉蛋...

好吸引呢...
當欣欣差唔多行到嚟我面前...再睇清楚啲...佢條泳褲兩邊仲要係綁繩...成套泳衣啲繩仲要勁幼...好似好易甩...甚至好易斷...

總係令人...充滿FF...

「喂...」欣欣行到嚟我面前,「做乜眼甘甘咁望住人?」

『吓吓?冇!見啲繩咁幼...怕會好易斷姐...』擔心都好正常姐...

「點會吖?」欣欣仲要自己用手彈兩彈條繩,「好穩陣㗎~」

『嗯嗯...你話穩陣就得啦...』都係唔好再望...再望我下面就彈兩彈...

我都係趁住仲未起機之前...落水遮遮先...
但當我一落到水...嘩屌有啲凍...

然後...

「嘻嘻~」欣欣仲要喺我背後踢水過嚟~

欣欣不停踢~修長美腿踢踢~

水就不停咁向我兜頭撥埋嚟!

『喂...喂!你玩水定練水吖?』水花四濺...勉強仲𥄫到欣欣企喺上面...修長美腿踢踢...

「嘻嘻~哈哈~」欣欣仲係繼續踢水向我頭上~

我就擋住水花...行到去欣欣面前...一手攬住佢對大髀抱佢落水!
「嘩!好凍!好凍吖!」欣欣一落到水就攬實我彈彈跳跳!

「凍呢~凍呢~」我都攬實欣欣...掃掃佢塊嫩背...

欣欣塊嫩背真係又嫩又滑...再加上佢對波...壓喺我胸口上...

欣欣件泳衣好薄咁...可以好清楚咁感覺到佢對波嘅軟熟彈性...

又大...又彈...欣欣真係發育得好好...

『喂喂...唔好玩喇...又話練水?』唔好...唔好再沉迷喺欣欣嘅肉體之中...

「係係~練水練水~」欣欣就開始游~
同欣欣一齊游咗幾個塘...又睇住佢游...

欣欣嘅身材已經夠晒正...再加上長長嘅秀髮...引死人呢...

引到兩個救生員都唔再玩手機...眼甘甘咁望住欣欣...

欣欣就繼續游~游多兩個塘之後...就拉住我游埋一二邊...

『喂...做咩吖?』欣欣匿匿埋埋咁...

「唔想俾人望住...」欣欣仲要搵我擋一擋~

『吓?哦~嗰兩個救生員吖嘛?都好難怪嘅...你咁吸引...』佢哋兩個唔望你...唔通望我咩?

「好吸引咩?」欣欣挺直少少~個胸露出水面~

欣欣就打量住自己個胸~
『你游得吸引吖!諗咗去邊吖?』我都眼甘甘咁望住欣欣個胸...

一對雪白粉嫩嘅乳房就被黑色比堅尼泳衣包住...

好少布...露咗好多肉...

「係你講得衰咋!」欣欣向我潑潑水!

『喂喂!』我立即捉住欣欣對手仔!『唔好玩...唔好玩!』

飲到泳池水喇!

『喂唔係...你游得真係幾好...幾時學㗎?』我係講正經嘅OK?

「之前有同啲同學去泳池玩吖嘛~」欣欣乖乖咁俾我捉實對手仔~

『吓?同同學?』玩就學得識㗎喇?
「係吖~女仔嚟㗎~」欣欣笑得有啲古惑~

『哦...』咩女唔女仔吖?係唔係又誤會咗啲乜吖?

「使唔使介紹返俾你識吖?」欣欣仲係笑得勁古惑咁~

『我先唔會理你識啲咩朋友...唔好話我管住晒...』我諗欣欣都係呢個意思姐...唔好到我亂諗嘢...

「係係~」欣欣仲係古古惑惑咁點點頭~

『咁點吖?仲游唔游吖?』

「唔唔唔!」欣欣擰擰頭,「唔想俾嗰兩個救生員望!」

我望住欣欣雙臂夾住對波...成條事業線出晒嚟...

唔想俾嗰兩個救生員望...我望就冇問題吖?
「吖~」欣欣好雀躍咁Fing Fing我手臂,「我哋鬥水中閉氣吖~」

『哦...都好...』喺呢個位置潛咗落水就冇人見到...

「好啦~咁一二三潛~」

我同欣欣潛落水...望住對方...

喺水中...望到欣欣個甜美笑容...真係心都軟埋...

當然唔少得欣欣嘅身段...雪白幼嫩嘅肌膚...

搞到我心跳加速...啲血好似谷緊落去...
就喺呢個時候...欣欣向我靠近...然後伸手落...我條腰!

『嘩哈哈哈~』我立即彈返上水面!

「哈哈哈~」欣欣都上返水面~「我贏咗~」

『喂你咁奸嘅?!』明知我怕吱!

「嘻嘻~」欣欣仲要向我伸伸脷~扮鬼臉~

『咁得戚?』我就撲向欣欣!摸佢條小蠻腰!

「喂!哈哈哈~」欣欣立即忍唔住笑~

好幼...欣欣條小蠻腰...仲要勁滑...
欣欣趁住我呆咗一呆...立即反攻!

『喂哈哈哈!唔好唔好...我哋再鬥過!』

「鬥咩吖?鬥吱吖?」

『鬥水中閉氣吖!唔准再吱人㗎!』

「好吖~一二三~」

『喂哈哈哈!未潛就已經吱人咁奸㗎!』

「哈哈~喂!唔好~喂啊~」

我就同欣欣喺只屬於我哋兩個嘅泳池之中...互摸對方...

TO BE CONTINUED

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 04-陣陣漣漪] PART 01

『嗄...嗄...嗄...』趕頭趕命咁走上天橋...

仆街喇...諗住著套新校服著得靚仔啲...搞到遲咗出門口...實俾賣藝條仆街仔屌...
已經將[Day 03-些微轉變] PART 05 Upload上Penana
水中蕭都玩埋
頂 我最終都係瞓著咗
睇嚟陣間又要觸發強力暴走模式
燃點香煙飲啖酒
純潔啲 係玩水姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞