【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(3)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
就有文

上回講到飛揚俾一個初中學生妹吸引住!
一直尾行個初中學生妹,原來係住同一座!
點解之前唔覺眼㗎呢?咁正嘅學生妹,見過冇理由唔認得!
個初中學生妹仲同飛揚點點頭!
係唔係嚇親人吖?都係唔好再𥄫喇!
一齊入𨋢,飛揚都企喺個初中學生妹後面...視姦...
好變態吖!!!
不過好彩就冇俾個初中學生妹發現姐~
返到屋企諗住專心寫報告!但飛揚滿腦子都係個初中學生妹!
點解會咁㗎?咁大個男人俾個初中學生妹迷住!好變態吖!!!
係唔係太耐冇打J?
正想打返個J之時,欣欣就返嚟~
然後飛揚就行到去欣欣門口,望一眼...就望到欣欣仲著住校服咁坐喺床上睇手機。
『喂...你又唔換咗衫先吖?』又係咁...返到嚟仲著住校服...
「唔啦~冇乜所謂啦~」欣欣唔多理飛揚~擘大對髀咁坐~成條白色底褲都露晒出嚟~
喺屋企就一啲儀態都唔顧...
不過講起就奇怪喇...
女仔唔係好唔鍾意戴Bra㗎咩?
唔係話戴Bra好唔自在㗎咩?
唔係一返到屋企就要立即除咗個Bra㗎咩?
點解欣欣由細到大都咁鍾意著住校服喺屋企嘅?
不過而家望住欣欣嘅校服Look...又令飛揚諗起...啱啱頭先嗰個...初中學生妹...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-些微轉變] PART 05

啱啱頭先嗰個初中學生妹...而家眼前仲著住校服嘅欣欣...

好吸引...欣欣對雪白幼嫩嘅修長美腿...校裙底嘅春光...

唔得喇...唔得喇!

『唔好顧住玩手機吖...做功課吖...』我擰轉頭...

都係唔好再𥄫...一陣俾欣欣誤會我一直以嚟原來都對佢有非分之想就大鑊...

「知喇知喇~」欣欣Hea應我兩句~

我就行出欣欣房門。
行返入自己間房,繼續做報告。

雖然係好唔專心...但都要努力集中喺工作上...

唔可以再諗欣欣㗎喇...再諗真係壞腦㗎喇...

話時話...欣欣係由幾時開始變得咁吸引...

仲係十五歲嘅欣欣...著住校服都咁吸引...

講起上嚟...仲未同佢媽咪分開之前...一齊住都冇呢種感覺...

到佢媽咪搬走咗之後...欣欣都仲係細...我都一直咁照顧佢...

係日子耐咗...欣欣開始發育...仲發育得咁好...
唔係唔係!我唔係俾欣欣嘅身體同美貌吸引!

應該係...單獨相處耐咗...孤男寡女相處得太耐...

都話咗唔好再諗咯!一個廿幾歲嘅大男人點可能對一個十六歲都未夠嘅未成年少女想入非非?!

做嘢做嘢!努力做嘢!

好努力咁繼續搞搞份報告...

我都唔知欣欣有冇乖乖咁做功課溫書...

我都唔敢...走去睇吓佢...

就連叫佢幾聲都唔敢...

甚至連聽吓佢做緊乜都唔夠膽...

我一早就已經戴上耳機...同外界隔絕...
直到差唔多係時候要準備煮飯...

我就放低晒手頭上嘅工作,行入廚房。

都係好似平時咁,洗好晒啲食材~切好晒啲菜頭菜尾~切好埋啲肉~

欣欣就喺呢個時候行咗入嚟~八八卦卦咁望望我整緊乜~

『點吖?睇乜吖?』我就醃醃啲肉~

「冇吖~睇吓今晚有咩食咋嘛~」欣欣仲係八八卦卦咁偷望~又點點頭~

『總之都係啱你口味㗎啦~』有邊晚唔係煮你鍾意食嘅餸~

「嗯嗯~」欣欣好滿意咁點點頭~
『有冇做功課吖?』趁呢個時候關心吓欣欣嘅學業~

「梗係有啦~」欣欣答得有啲Hea~

『咁你都要換咗衫先得㗎...』仲著住件校服...襪都未除...

「今晚先啦~」欣欣仲係唔多理我~

『點解唔而家換咗先呢?』著住件校服唔覺得好唔自在㗎咩?

明明之前睇啲學生妹講話好唔鍾意著住校服...

嗱我而家必須要講明點解我會睇到呢啲學生妹Post!

唔係因為我變態想識學生妹!

而係我想了解學生妹多啲...了解欣欣諗乜...容易啲相處姐...

總之就係正常方向!唔好FF埋啲變態嘢唔該!
「唔想換咪唔換住囉~得啦得啦~」欣欣又Hea住咁答~同時行返入自己房~

唉...都係唔好追問...喺啲學生妹Post有講過最討厭就係啲父母追問自己唔想答嘅嘢...

我都係好好咁煮好餐飯先啦~

我有我專心煮飯~欣欣就繼續喺房~

我絕對冇時不時就走去偷窺欣欣做乜...直頭一眼都冇望過!

都係嗰句啦~喺啲學生妹Post睇到話唔鍾意啲父母久唔久就望入自己間房,睇自己做緊乜!

所以話睇啲學生妹Post係可以吸收唔少正確知識~
到差唔多煮好晒...

『喂~食得飯喇~』我就一邊拎啲飯餸出去~一邊嗌一嗌欣欣~

「係~」欣欣就由自己間房行出嚟~幫手開飯~

望住欣欣仲著住件校服:『喂...仲未換衫吖?』

「食埋飯先啦~」欣欣幫手放好晒啲餐具~

『換咗先啦...一陣又整污糟件校服...』你唔係唔知自己有幾大頭蝦...

「整污糟咗咪洗囉~」欣欣仲係唔多想理我~

『喂你就講得輕鬆...上次你嗰攤茄汁漬幾大幾深...好似M血咁...我幫你洗咗幾耐先洗得甩?係吖係吖...你次次都話自己洗...結果都係我幫你洗...』我都未講完...

「係喇係喇~而家去換喇~」欣欣就彈彈跳跳咁入返房~

唉到最後都忍唔住要長氣...
我本來想行去洗洗手,但見欣欣又冇閂埋門...路經佢房門咪好容易見到啲唔應該見到嘅嘢?

都係等欣欣換完衫先啦...

等到欣欣換返件白色大Tee~下面好似乜都冇著咁行返出嚟~

『洗咗手未吖?』

「而家洗~」

『快啲啦...洗完到我...』

「頭先你又唔洗?」

『同你爭吖嘛...』

洗完手就一齊坐低食飯。
望一望欣欣件大Tee...雖然都係有啲大...但因為白色嘅關係...總係好似睇到...兩點...微微凸起...

欣欣真係發育得好好...

唔好望唔好望!再望就俾欣欣發現㗎喇!

盡量唔望落欣欣個胸...最多都係望幾眼佢個樣...(不過欣欣咁靚女...淨係望佢個樣都俾佢迷死...)

到食飽飽...

「唔~~~啊~~~」欣欣仲要伸咗個懶腰~

成對波就勁凸!對乳尖都凸起晒!

我下面都震咗一震!

差少少就扯起咗!

唔得唔得!唔可以因為欣欣而扯旗!
欣欣伸完個懶腰之後,笑笑口咁望住我:「落去泳池練習咯~」

『吓?』練習?練咩習吖?

「係吖~嚟緊船P吖嘛~要去泳池練習游水~」欣欣伸展雙手~

『船P都唔一定要落水嘅...』望住欣欣個胸挺一挺...對乳尖又凸一凸...搖兩搖...

「唔理唔理~練咗先~」欣欣扭幾扭,「練咗就唔會落到水都唔識游~」

『都...係嘅...』真係?

「好~咁就準備落去泳池~」

『喂啱啱先食完嘢咋...起碼都要洗埋碗先啦...』

「係係~而家去洗~」

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

欣欣好快手咁拎晒啲碗碗碟碟去洗~

我就去搵返條泳褲先...

欣欣咁突然話要去練水...好彩因為之前一早就為船P而去買咗條新嘅泳褲姐~唔係都唔知一陣著得啲乜落去...
又係搵過情性啦
又教人用色誘大法
終於再追你啲故 又學生妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞