【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(3)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
同居未成年學生妹得欣欣一個咋嘛
其他嗰啲唔係同居
好攰咁喎
有文

上回講到細節就傾晒,到月月同飛揚傾一陣匯報嘅嘢~
Ca姐就好留心咁聽~
傾完就出發~
原來都係啲高級餐廳~
佢哋啲客路都係呢啲啦~
而匯報對象係一個總經理~
匯報係由Team Leader負責~即係月月~
跟住嘅日子,好快就輪到飛揚~
飛揚都留心啲睇月月匯報~學多啲嘢~
而且經理都好留意月月喎!
到走嗰陣,仲話要同月月傾幾句!
Ca姐都覺得月月好受歡迎~
月月一直都咁受歡迎㗎啦~
搞掂晒走得~Ca姐同月月都話自己走~唔使飛揚車~
咁飛揚就返去買餸喇~
輕輕鬆鬆咁喺街市買餸~
『搭多棵蔥得唔得吖靚女?』
「得~見你咁靚仔咋~」
都係買返啲家常便飯~
『斬舊瘦啲嘅得唔得吖靚仔?』
「得~呢舊吖~夠瘦吖~斬多咗俾你添喇~」
都係買啲欣欣鍾意食嘅餸啦~
買好晒餸之後,就行返屋企。
就喺飛揚邊行邊睇睇有冇買漏啲乜...差唔多行到去屋企樓下...飛揚驟眼好似見到前面有個白色身影經過...
飛揚隨便一望...望向前...就見到有個著住...白色校服裙嘅女仔...行喺前面...
就喺呢一瞬間...飛揚好似俾眼前呢個著住同欣欣同一套校服裙嘅女仔吸引住...
呢個...嬌小玲瓏...睇起上嚟...應該係啱啱先升上中學嘅...初中學生妹...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

我好似著咗迷咁...一直跟住眼前呢個嬌小玲瓏初中學生妹...

細細粒粒...手手腳腳都好白...

而且仲要紮住高馬尾...睇到條頸都係又白又滑咁...

一路跟...一路行...其實我又唔係痴漢咁全心跟喺一個初中學生妹身後...

只係...大家都係行緊去同一個方向...

呢條路...係通往我住嗰座嘅大門...

唔通...係同住同一座?
7年半後,再一次面試💪💪
喺冇人但光猛嘅通道...跟住眼前嘅初中學生妹行到嚟大門前...

初中學生妹拎個銀包喺手...一拍...

“嘟~”大門隨即打開!

Yes!果然真係住同一座!(我做乜要咁興奮?)

不過講開又講...平時好似唔多覺眼...有一個咁樣嘅初中學生妹...

我同個初中學生妹企喺大堂等𨋢期間,我就偷偷一望...

眼見呢個初中學生妹梳咗個中分髮型...前陰中間分開到下巴尖...兩邊鬢髮卻長到落微微凸起嘅胸前...

睇清楚佢塊面...好白...再睇清楚佢個樣...好幼...個胸都好細...

睇嚟真係中一...嚟緊升中二嘅初中學生妹...
係Gigi
我做乜咁變態𥄫一個中一學生妹嘅身材?!

都係留意返佢個樣...呢個初中學生妹木無表情咁...企定定...企到直一直咁等𨋢...

充滿冰冷嘅面孔...但就好吸引...好吸引嘅...冷艷美人?

佢對眼好大...但空洞無物...

鼻細細嘴細細咁...好精緻...

一個咁吸引嘅學生妹...住喺同一座...冇理由冇印象㗎!

之前一直都冇遇過?
就喺呢個時候,個初中學生妹望一望過嚟...向我點一點頭...

我嚇咗一嚇!然後扮晒自然咁向初中學生妹點一點頭...

佢...佢認得我?

唔係唔係!我哋之前一定冇見過嘅!(咁靚女見過嘅話冇可能會唔記得!)

唔通係發現到我呢個變態佬眼甘甘咁𥄫住佢?

唔係唔係!睇佢都仲係木無表情咁...應該就冇Hard Feeling...

我諗...純粹都係因為...大家都住同一座...點個頭...打個招呼姐...

冇嘢嘅...冇嘢嘅...唔好諗咁多就冇嘢嘅...

都係唔好再𥄫...一陣真係俾人當變態痴漢就麻煩...
都係靜靜咁等𨋢...然後等到有𨋢...都係得我哋兩個入𨋢...

撳完𨋢企喺個初中學生妹身後,先發現佢係住喺我樓下嗰層...

真係唔覺眼喎...話唔定一直都冇緣冇份咁錯過...(我又喺度諗乜嘢吖?)

打量住初中學生妹背脊...望到落佢對腳...好幼...仲要著住婆仔鞋...

條校裙又有啲短...露出一對雪白嫩滑嘅幼髀...

女仔都係貪靚...就好似欣欣嗰陣咁...買條校服裙都話要改短改窄...

部𨋢好快就上到嚟初中學生妹住嗰層。

喺𨋢門打開之前,我都扮晒冇𥄫過佢。

一陣俾佢察覺到我喺佢背後成個變態痴漢咁視姦佢都唔知點算...
等到初中學生妹出咗𨋢,我都撳一撳閂門...

當𨋢門完全閂埋後...

『呼...』我先敢抖返啖大氣...

仲係好有心跳嘅感覺...

點會咁㗎...我咁大個男人...竟然會俾一個初中學生妹吸引到...

返到嚟屋企,快快手手將啲餸放入廚房。

都係唔好諗...唔好再諗咁多喇!

做嘢...做嘢!做嘢就可以令自己冇空閒諗無謂嘢!
我對住部電腦,開始搞啲報告。

一路搞...一路做...腦海中浮現嘅...唔係工作上...而係頭先嗰個初中學生妹...

佢嘅背影...佢嘅嬌小玲瓏...佢條高馬尾...佢嘅雪白幼嫩肌膚...佢微微凸起嘅胸部...佢冷艷嘅面孔...

全部都係...全部都係嗰個初中學生妹!

『嗚呀!!!』點會咁㗎?!

雖然話好耐都冇掂過女色姐...但都唔係對個初中學生妹有反應㗎嘛!

佢...佢仲細個欣欣㗎!

『嗚呀!!!』痴線㗎喇我!!!

唔得...唔得...點算吖?係唔係應該...打返個J先呢?

講起上嚟...都好耐冇...
就喺我有啲衝動想打返個J之時...

“咔~”係開門聲~

『返嚟喇?』係欣欣放學返嚟...

「係吖~」聽到欣欣一邊除鞋一邊講,「你今日都咁早嘅?」

『係吖...今日冇乜Job咋...早啲返嚟搞埋啲報告囉...』都搞唔到啲乜...

成個腦都係頭先嗰個初中學生妹...

「哦~」欣欣簡單咁Hea應一句後,就行入房。

我就對住部電腦發呆...發呆...發呆...

又聽到欣欣行去廚房...然後又聽到佢行返入自己房...然後又聽到佢行去廁所...然後佢又行返入自己房...

唉我都係集中唔到精神做嘢㗎喇...
然後我就行到去欣欣門口,望一眼...就望到欣欣仲著住校服咁坐喺床上睇手機。

『喂...你又唔換咗衫先吖?』又係咁...返到嚟仲著住校服...

「唔啦~冇乜所謂啦~」欣欣唔多理我~擘大對髀咁坐~成條白色底褲都露晒出嚟~

喺屋企就一啲儀態都唔顧...

不過講起就奇怪喇...

女仔唔係好唔鍾意戴Bra㗎咩?

唔係話戴Bra好唔自在㗎咩?

唔係一返到屋企就要立即除咗個Bra㗎咩?

點解欣欣由細到大都咁鍾意著住校服喺屋企嘅?

不過而家望住欣欣嘅校服Look...又令我諗起...啱啱頭先嗰個...初中學生妹...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 03-些微轉變] PART 05

啱啱頭先嗰個初中學生妹...而家眼前仲著住校服嘅欣欣...

好吸引...欣欣對雪白幼嫩嘅修長美腿...校裙底嘅春光...
已經將[Day 03-些微轉變] PART 04 Upload上Penana
加油吖大人巴
今次紮咗條高馬尾都認得
木各身尚晚
有冇休息㗎
唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞