Samsung Galaxy 討論區 (223) S23系列登場

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
長老用嘅話
一係a系
一係s21 fe
A53都夠啦
犀牛盾又冇Samsung透明,唔知有冇其他好啲選擇
23u啦 note用家邊用得慣細機
記住Del app
主要係用開note習慣咗有支筆
所以我換機嘅話都係會換s23u 除非佢cut咗支筆 咁就可以諗其他機
咁好似a系好d
上年出的?
完全唔明點解唔早啲接受預訂
反正你出貨到貨期都係一樣
香港成日要等咁耐,連零售價都未有
咁又係
我係nokia 唔記得 > nokia n82 > note1 > note5 > note9
smartphone全部用有筆
係百記渣過s22 手感唔錯
我依家最驚佢拖到3月先至有機
用緊note8,真係幾好用,準備換s23u
A54係咪就出?
但呢度都有人話用es21 fe低用量都要一日兩差 否則我都換咗
依樣野真係好唔明,人地都開左發佈會,所有野都通哂天,YouTube 都出哂review 甚至test

你仲on99哂資源哂成本租地方,去講一d在座各位記者都知既野

你話你請左mirror返黎要搵個地方比佢地曬一曬部機都還好
而家你搵幾個職員仔講幾句,搵班model揸住影兩張相,意義何在?
睇圖紙?
咁鋪貨都要時間嘅
啫係好似其他地區咁,一發佈就開始預訂,慳返一個step唔好咩
手機電開始倒水,而家主力用部tab,手機真係當副機用,諗緊出s23定a系算,但a系又唔知幾時出。
A系勝在性價比高,選擇多(由A0至A7都有)
但系統更新次數少,效能稍遜
S系就算FE都係旗艦級配置,系統更新次數多,不過由於S21 FE用火龍U而大打折扣
咪早啲公開香港有咩色咩型號同價錢
俾人訂咗先
由得啲職員慢慢舖貨
而家連幾錢都未知
可能Samsunghk揸fit人鍾意儀式感掛
其實自己再搞發佈會冇問題 但係點解啲產品資料售價好似啱啱先知咁 明明個網頁都一早寫晒 有埋ram rom版本 要定個價有幾難 定係送咩倉底貨未諗好

代理隔左層真係廢咁多 連去個體驗會都可以唔夠兩個鐘full晒

題外話s10嗰次10周年係尖沙咀某間酒店搞都幾正 有幸去過一次
CLS,明知自己公司2月出新機,俾咁多時間你整理下有咩倉底貨可以送,都搞唔掂真係食屎大
A系A33 A53開始都有4+1年update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞