Samsung Galaxy 討論區 (223) S23系列登場

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
邊個出都好, 都睇埋實測先算
但8gb ram ,4年後都係8gb ram 點搞

s10+ 都有12gb ram 版本啦
冇錯
fact check都唔係睇某個網某個人一兩句喇
Galaxy 版 S8 Gen 2 是全球第一支啟用高通 Cognitive ISP 影像處理器的產品,能即時透過 AI 技術分割與分析畫面內容,在針對不同的元素進行影像的最佳化,能提高影像處理的效率與效果,可以期待沿用相機硬體變化不大的 S23 和 S23+,仍然會有比前代更好的拍攝表現。
仲用緊 note 8
等緊 ultra 唔用曲 mon
睇完個cam好想trade左22U
都係心理上難過啲啫
有幾多人真係成日要開住好多個apps/games又要維持住唔reload
你老細:「同人事部講咗會升你架啦」
如果新鏡頭同isp夠勁, 夾埋camera assistant個fast shutter可能真係解決shutter lag而又唔洗點犧牲質素
睇下出左幾個月後平幾舊入手
諗緊買唔買美版unlocked

但唔知有冇伏
咁等埋8G3 吹話全新架構
就咁睇幾條鬼佬片12mp 都幾快,新cmos readout speed係仲快過108MP
果陣唔覺多女轉iphone,反而csl果個濕鳩mirror 5g plan就多人轉
預購code可能已經係減500 如果跟上次fold 玩法
iphone轉Samsung先岩
港版唔知有冇-500
中國17賣街
香港遲一星期都當贏
不如查吓而家部iphone14 pro max用緊幾多GB RAM?
Trade 啦,我都會 trade
經改過良
經過改良
如果港版S23 U512GB加價加太勁,都係出S23 512GB算了
所有喺度楂住部古董機然後話S23U唔夠勁嘅人一律建議等到S30先換
6gm ram
咁你想表達咩先
你覺得唔夠咪揀ultra
係咪冇proofread就出街
仲有升級Gorilla Glass Victus 2同Wifi7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞