萬事得Mazda 車主揮手區 (19)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Machine grey 幾靚
Polymetal grey又有型
其實都幾難揀
利申machine grey
Polymetal grey
28car 柴仔跌到7萬
利申 machine grey x2

polymetal grey 係好似好靚 但係唔襟睇 建議你諗清楚啲先好揀

澳州近期好多人買萬3 幾乎無乜見過人買 polymetal grey
有咩原因買行貨Mazda?
清一色1.5/2.0/2.5 NA 大食無力,design 係幾靚嘅, 除咗cx-5 core ,其他model 價位上都無競爭力。
我呢邊都幾常見到polymetal grey呀
反而machine grey淨係撞過一次
個鬼妹勁開心同我say hi
多紅色就真
隻隻色都好靚 特別係兩隻灰色各有特色
我覺得白色麻麻地
個c柱顯得特別大
哈哈其實我覺得銀色都麻麻地😂
水貨咩價位
追左好耐post
近排望緊唔同車盤想約睇車
睇mazda車有冇咩通病野要注意下要睇?

(主要睇年份比較新既skyactiv車)
你都唔hi識既
最大通病可能係電摺鏡
馬自達昂克賽拉不會後悔
問題主要都係電摺鏡 其他鑊氣野真係無乜
唔似bmw漏油 audi死波箱
最多會塞下車咁 同埋無資格開會
你不如話無人討論RX7
那有錢
電摺鏡touchwood未試過有事,我反而係粒電容
2仔水撥水箱漏水 有無人知整貴唔貴?
其實mazda 3 咁多個grade點簡好 諗緊定係mazda 6 g35 但係其實Mazda 3 我已經好夠用,唔洗上6。 但個人想快小小而家渣緊2015 maxx
粒電容又係雞肋嚟
慳埋嘅油錢都唔夠換
想買Mazda 3 棍波 但後座聽人講坐得唔舒服
你又唔係坐後座,話之佢
揸緊Polymetal Grey
以前買車都係銀色,白色同黑色
去咗外國就想試吓啲新色
隻Polymetal Grey俾到驚喜我,日頭偏淺藍色,夜晚就好似灰色嘅反光
無Machine Grey唔打蠟就易見太陽紋嘅煩惱

加上做咗Coating 部車反光顯得啲曲線好靚
萬事得30年心機都擺左係呢部車 萬事得最驕人既作品 仲有大佬RX7 RX8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞