萬事得Mazda 車主揮手區 (19)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
都係果句,香港地過30一定唔諗萬事得
我部cx5 2.5我先覺得啱啱好夠
Cx60 2.0真係不能想像
SKYACTIV-G 3.3
直列式六汽缸雙頂凸輪軸16汽閥渦輪增壓
連M Hybrid 微混能動力系統
In-line 6-cylinder DOHC 16-valve turbocharged
with M Hybrid System

3.3T AWD
Mazda Hong Kong
13分鐘 ·
【MAZDA元朗 YOHO MALL 車展|5月6-7日】
本周末MAZDA於 YOHO MALL一期舉行車展,首度展出全新世代豪華SUV CX-60、熱賣CX系列及MAZDA3房車。全線型號可享車展禮遇,即場入手CX-60更享早鳥優惠!
車展詳情
日期: 5月6-7日(六、日)
時間: 上午11時至下午8時正
地點: 元朗 YOHO MALL 1期 L1 MAIN SQUARE
精選車款:
CX-60 2.5 i-Plus早鳥優惠 $399,990*
話說首次登記稅系統劇透咗
乜Q嘢Premium Modern
420k
有Mrcc 無盲點
40萬
都叫齊料既
直6 turbo
套hybrid都係市區用
上到高速/山路緊係轟副直6架啦
但佢副直六turbo係300隻都冇
1.9噸嚟講 可能你買普通歐洲2.0T都會爽過佢

呢個車重,買2.5 NA有少少智商稅...
我37萬買CX8
2.5 na 都要畀套20吋鈴
2.5 NA同3.3T俾同size嘅呔鈴 jm9
頂佢2.5俾20吋就擺明唔夠力
3.3T 1.9噸重 用235就唔夠grip
其實cx5真係神車嚟,到今時今日仲係好受歡迎,美國好多人買cx5都唔買cx50
漏打咗5座,師兄係咪買6座版
老虎就係貪佢中間walkthrough captain seat
有錢我都想屌呢部
2手22 cash
已屌cx5
車OK,我覺得好過我以前A3 添,但2 手價可用災難形用… 早知買返bmw or 寶馬
C60 外型真係靚 唔係講笑 收貨👌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞