萬事得Mazda 車主揮手區 (19)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
冇玩過gundam用果陣應該咩手法?
搵器皿擠左出黎先 再用你覺得合適既工具放出去 聽講係
多謝上面解答嘅各位師兄,消除左我對Mazda 3 FWD 嘅憂慮,等價啱就入,依家二手車啲價企得好硬,筆直差啲。
2016三仔3代前期, 渣左3萬幾冇投訴, 想問有冇咩保養應該要跟
新手入,揸緊jazz 想換架舒服d 既了,mazda 3 sedan 定 hatchback 好玩d, 油耗應該唔會差好多?
應該都要7L/100km?

另外,hatchback 2016 同19 係咪硬件無分別,budget 問題2020 改款太貴,所以睇緊盤

唔該
今日宏益開倉
P仔揸緊cube想換架 mazda3/6
18年 馬3做緊8萬5抵唔抵屌
揸緊23年hatchback 9.7L/100km
唔錯啦 28car啲盤都唔係平好多
咁勁, 我宜家 6.8L/100km, 1500cc
當然間中有開冷氣, 細腳
我係2500cc同awd
唔知關唔關事
me2 你9.7 算好啦 長期10.x
想問大家有冇電摺鏡問題?我整整下自己又好似好d
咁2500cc 同 awd 一定用油多左
我部cx5 2500cc 2015年,行左9萬公里,最近覺得低速俾油的時候有d 怪聲,油門踩深d 就會無左呢個問題。大家有無人試過?有時行車都停到d 嘰嘰聲,之前部車都無整過。想問下邊度check 車好!麻煩各位師兄!
停到* 聽到
22年 1500 sedan 8.5L/100km 7-8成市區
9成公路可以5.5L/100km
大腳
哇 香港入cx60
唔通係直四 188ps 後驅
定係貨van版 diesel
唔知開咩價
想佢入phev
不過肯定唔平
過33萬都諗諗係咪買萬事得
Phev點會唔過
所以就係話好難買得落手
之前寫住2.5同3.3 喎 兩部都過200啦
我2.5 FWD都行緊 9.3L/100km
少開冷氣 80%highway
如果油渣係咪有死期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞