萬事得Mazda 車主揮手區 (19)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
benz gla轉馬6
完全唔覺得benz隻brake線性
gla個brake頭段勁重

不過個brake比較其他車廠同期/新車冇咁敏感係真嘅
個braking gradient要形容嘅話係有啲似e90年代寶馬或者2000年代波子 當然人哋braking power再強啲
我91
+/-波或者L波
MX5 原裝都好夠收 換塊好小小皮都超夠做
你個牌點考返嚟
可能係1A
黎緊想買2016 cx5,有無車主分享下有無咩大問題
2019 cx5車主,唔覺有咩大問題。
cx5用慣左停車autohold同埋自動定速行駛,揸番無呢d function的車會覺得唔方便。

搭單想問,有無人改左尾箱電動門?想改
自動定速行駛 可以點用 ?
各位清,預備入手mazda 3 (4門1.5/三代),知道有電摺鏡問題,但睇咗好多條片...

究竟噴wd40喺邊個位置先準確?
我見係近車身嗰邊鏡後面,有片噴鏡後中上方(有膠圏/電線位),又有片教噴鏡後下方(近接駁車身位),仲有片教圍圏噴晒成塊鏡後面...

有冇清楚少少嘅位置提供?thx
PB7884萬事得司機 你真係柒到喊
https://lih.kg/3370872

而家啲新電唔係已經唔洗入水架咩
唔可以換新電咩?電壓應該一樣
Thx
有無外國巴打揸過馬3柴
係咪真係唔掂?
喺外國想出架平嘅二手
睇完一輪review都話mazda㩒用
如果出部11年mazda6有無咩注意
有無話最少咩年份打後先穩陣?
要㩒買Toyota
話Mazda㩒都係呃鳩你
究竟個Apple car play點先可以較到 講電話果陣唔好遮住個google map
有冇巴打用過果d Mazda專用車cam? 好冇用
手動㩒番下navigation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞