萬事得Mazda 車主揮手區 (19)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
無大分別
搵啲8樓下啦 十幾萬仲點樣搵下手接
平買平賣姐
香港就無人要
外國好普遍啦
點解mazda 3 hatchback 咁少盤
CX-3壞AC 只係出到熱風出唔到冷風
大約要預幾多錢搞
最近見到cx-5 promotion active版賣緊23萬唔駛
買唔買得過?
定係買架2手抵玩啲
唔返宏益?
少嘢壞,設備夠,力水夠用,樣靚仔我而家用緊都未諗到換咩車好
不過講真,當年行街嘅mazda3 hatchback 唔算多,而家少盤都正常
衰在避震真係好撚差
係咪2015年後好d?
好似冇避震咁
睇中左架Mazda 2 1.5 Skyactiv G Sport 5dr Auto
想問下呢架車會唔會有咩通病?

同埋想問2018 年前後既Mazda 2最大分別係咩?

唔該咁多位
如果2016 MAZDA2 1.5 SPORT NAV 5DR AUTO 同2021 1.5 Skyactiv G Sport 5dr Auto 個分別最大係咩?我見佢行既miles數差唔多,不過價錢差30%,係咪2016年後有大改動所以價錢上有咁大分別?

sorry唔係好識車
希望有師兄可以幫手俾下意見
唔該
想入手二手mazda 3
Sedan版嘅話後座係咪都okay
另外二手嘅話咩年份左右性價比最高?budget預6-8蚊
sedan後座只係比hatchback好少少
真係成日載人我覺得有更多選擇
外國10幾萬就唔普遍啦

你去到16-17 到你手玩兩年已經200,000

冇人會接㗎
8萬 已經算係差唔多
應該主要都係車女友
一個月車屋企人+朋友應該都係幾次 我諗唔算成日載人?
咁應該無問題啦
年份就唔清楚
Mazda6都未貴得幾多啦
舊年份嘅甚至Mazda5尾期都係Skyactiv
Mazda 6後座係會再舒服啲?
睇緊大概2015-2016都係大概70k到
P牌第一架車嚟講會唔會好難操控?
如果對內籠唔係好高要求
後坐又真係絕少坐人 唔驚比人投訴
香港地 揀3仔會好少少
因為6仔泊街/某啲停車場會有少少難度
但如果你想一步到位就應該揀6仔

利申:尾期6仔wagon i-nappa
舒服好多啦
大概係corolla同camry嘅分別
操控完全唔難
係架車比較長
唔知CX60堂軚點
我覺得3仔堂軚低速比較重
樂觀睇就軚感比較實在
btw Loughborough
IP都唔使check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞