係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
終於知咩事 , 之前另一個巴打開post , 但佢講到 1999

pfizer都係連登仔話無受過教育嘅一班人
乜都用label label 人仲撚麻煩project veritas 之前放蛇chok 到Twitter 內部爆料有冇人理?到Elon Musk買咗Twitter ,啲Twitter files 講嘅證實佢哋爆嘅係堅料,又有冇人理?同你講一個事實冇人理就代表假係你戇鳩諗法姐,你都冇嘢去prove佢哋流料,明明咁多鑊都堅料
一段仔
左癌唔講大話真係會死

好吧,谷歌搜索並沒有真正揭示任何可以驗證此人姓名和頭銜的合法來源。在 LinkedIn 上搜索並沒有顯示任何此類可驗證的個人資料,只是一些試圖傳播他的名字的賬戶。其中一些帳戶的名稱拼寫略有不同,例如“Jordon Triston Walker”或“Jordan Triston Walker”。值得注意的是,在不帶“h”的情況下搜索“Triston”確實返回了 Urban Dictionary 條目,該條目將“Triston”描述為“一個非常火辣可愛的男孩,總是想不同意。誰擁有全世界最柔軟的頭髮。” 因此,如果您正在尋找性感、令人討厭且頭髮柔軟的人,那就是。

其次,思考和談論一種可能性並不等同於說某事實際上正在做。你可以考慮和談論你將與 Jason Mamoa、Emily Ratajkowski 或 Triston 以及他柔軟的頭髮一起做的所有事情,但通過 Tinder 與他們中的任何一個見面的機會可能非常低。他們實際上必須在 Tinder 上。他們必須向右滑動,你也一樣。你得聊聊。你必須說這樣的話,“除了性感,你還以什麼為生”和“你喜歡葡萄乾嗎?你覺得約會怎麼樣?” 要知道,概念討論和現實之間有很多步驟。同樣,在沒有看到 Project Veritas 視頻的完整原始未經編輯的連續鏡頭的情況下,

你能肯定地說這個 Project Veritas 視頻是假的或上演的,“Jordon Trishton Walker”實際上是一個危機演員,而 Triston 的頭髮並不是世界上最柔軟的嗎?不,目前還不是 100%。但這段視頻的推送方式一直備受質疑。聲稱這是視頻顯示“一位輝瑞公司的高管吹噓他的公司如何進行弗蘭肯斯坦科學,操縱 COVID 病毒謀利,並且秘密進行,可能違反聯邦法律”似乎是一個飛躍。肯定沒有證據表明“這個故事幾乎完全被媒體封鎖”,除非“幾乎完全”意味著“不真實”。記者通常不會對任何帶有審查制度的內容掉以輕心。正如 Bobby Allyn 為NPR報導的那樣。那麼,在沒有許多記者大聲抗議的情況下,以某種方式實施“幾乎完全媒體封鎖”的可能性有多大?
隔蘺post見到
起碼呢條友係medical school畢業

[苗撚崩潰]Pfizer高層大爆自己變種武漢病毒 發現被偷拍後失控發癲打人
https://lihkg.com/thread/3289927/page/2
https://twitter.com/healthbyjames/status/1619036748461543424/photo/1
即係唔關中共事?
誤導撚
輝瑞做得
你估武漢同北韓有無做呢?
Camera man:
篇文有1546個英文字
我走去數過 有一段係明確咁質疑個人真定假
個段就109個字

其餘段落有暗串唔知呢個爆料人真定假
加加埋埋有200字到

你可以話篇文用左12%篇幅黎質疑呢個人既真假,都算一段仔既

我覺得Forbes都有提出另一個好合理既質疑
就係要放出full unedited既version先討論到落去
仲有件事唔記得提,每日郵報(Daily Mail) 本來有單報導,然後話要聯絡輝端等further information 。結果每日郵報直接抽起篇報導。

https://youtu.be/KxOYZ2B5O2M
宜家cover up都唔洗落資源
成班自以為受教育嘅免費幫手
好似係搵仔溝基多
pin返好波
私人公司點解要同公眾交代研究過程
最鬼係google delete哂jordon walker啲search result
linkedin果啲全部冇哂

但係archive 同duckduckgo仲有
唔刪都話係陰謀論
48小時刪哂啲野即刻好此地無銀

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/10lmiep/i_found_proof_that_the_linkedin_bio_of_jordon/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
你班友自己貼出來的都成半篇以上,仲可以講大話
左癌真係病態講大話,講少一次就會死咁
因為就算淨係前者都好,都已經係一件好大嘅醜聞
吹撚到
咁將所有野屈撚晒去美國佬到就得啦
係囉,講緊佢令病毒變種,可以賺多d 錢
隻病毒個源頭都係喺支那到出
pin this
收嗲啦𨳒你老母臭化閪
日撚日喺度引戰
而家個世界有咩係prove到?靠Fact-checker?
部份苗撚係黐黐地線,唔意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞