係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
靜啦
你地唔好咁激動

Project Veritas 啲料好撚流
唔知真定假
早兩年美國選戰
都爆過CNN 早會電話meeting 錄音
話所有新聞都要對Trump不利

屌!完全唔撚入流,冇人理,又prove唔琴真偽
係得班Trump 撚打飛機!

大家都係睇定啲
實炒車
就算輝瑞係製造變種都好,咁代表佢支針無用 ?
個po至少有一半人誤會左係後者
樓主係單純嘩眾取寵定居心叵測
所以武肺點會唔係人造病毒呢
我話你知拉登住喺邊
就喺裕華國貨斜對面
根據電影劇情
好快有實驗人員意外被搲到
然後喪屍病毒爆發
樓主夠唔夠膽pin呢個
係連燈仔先咁蠢比人煽動咩中國變種病毒
好似個記者扮基佬,用Grindr 約個Jordan Walker 出嚟。

成日都話同性戀係罪,之前愛爾蘭個首相又係印度裔混血同性戀,Tim Crook 蘋果CEO 又係同性戀
培植變種唔洗錢呀 大公司同你做義工?
培植變種就係 gain of function,就算不是故意播毒仍存在不慎外洩風險,對社會和全人類造成極大影響,因此是受禁制,Fauci 就係因為涉嫌撥款支持武漢實驗室進行這種研究而惹禍上身。輝端如果眞係偷偷地做而企圖以此獲利,就係犯法,會好大鑊。
第一段片話 internal discussion嘅consideration 啫,都即刻俾內部人ban 9咗?
有錯請指出
暫時五毛名單
哈利波腎#13067
嚴振謙#232237

完全封鎖,理由係中國五毛,幫中國推卸製造病毒嘅責任。

五毛入一個封一個,希望唔駛keep 住更新名單。
咦你病毒專家?
哈利波腎

1 個月前
封鎖原因:得班黃屍同踩港撚先會中意呢個地方

藍蛆嚟
依度好多人都入世未深 唔知個世界有幾險惡 淨係以為鄰國黑
哈利波腎

1 個月前
封鎖原因:得班黃屍同踩港撚先會中意呢個地方

藍蛆係咁9 樣
原理同電腦病毒一樣
無電腦病毒卡巴司機就執笠啦
跟本上放病毒同防毒都係同一班人
其實我覺得唔意外,對於藥廠嚟講,將一隻病毒做到長期存在,不停要補針/食藥先好搵,藥廠不嬲都係賺錢,係咪個個有藥食都唔理啦
好多陰謀論撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞