係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
唔通信trust me bro?
係係係乜撚都斷章取義

咁咪叫輝瑞高層出嚟解釋下講漏咗邊幾句囉

淨係佢冇同大眾公開已經係死罪啦
一間公司做幾十隻馬嬲互相感染啲病毒會變種得快
定係出面幾十億人互相感染變種得快?
D右柒乜都唔知就好似發現新大陸咁
根本唔了解人地研究係做緊乜
香港監警會都係權威官方機構

人哋話冇警暴同濫用武力喎
第二個post已經講過
不過cctoy只要岩聽的就會覺得係真
唔岩聽就係假新聞
Google吓個「輝端高層」嘅名 連一個實質少少嘅result都冇
push
其實依d實驗室不嬲都會做
病毒流唔流出嚟就另一回事
仲要玩剪接
我有興趣睇一刀不剪的版本
留名睇諸葛撞車
https://twitter.com/Project_Veritas/status/1619116856207622145

BREAKING: A new
@Pfizer insider has sent just us an image of Jordon Trishton Walker’s internal Microsoft Teams profile showing he is still an active employee of the pharmaceutical giant

If you have information on this story, contact us at veritastips@protonmail.com

左癌媒體都好信?
相都有,証明係員工
https://twitter.com/Project_Veritas/status/1619116856207622145

BREAKING: A new
@Pfizer
insider has sent just us an image of Jordon Trishton Walker’s internal Microsoft Teams profile showing he is still an active employee of the pharmaceutical giant

If you have information on this story, contact us at veritastips@protonmail.com
我對時事台炒車已經有曬期望管理,你地慢慢傾完先

利申:預咗炒車
吳鴻達一早就講左啦
達哥又中
0針人生贏家
靈金人幫推
Feel到又係啲陰謀論 cctoy
之前又話咩trump輸左美軍會出兵

希望樓主唔好炒車
笑撚死
梗係信覺得啱聽嘅嘢
你柒撚夠未呀
隻病毒係侵在任果時已經係武漢擴散
睇完有兩個結論
一,covid 唔會咁突然出現係武漢 好有可能係實驗室洩漏
二,pfizer 係高層會議傾過用人造變種病毒嚟預測自然變種病毒嘅走向,並預先製造疫苗賺大錢,相信已經做緊

雖然唔係仆街到周圍散播病毒,等人嚟買pfizer d 疫苗,但病毒始終有洩漏嘅風險,同樣好唔道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞