係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
輝瑞某強國咪有股份囉
同埋標題係講病毒變種,唔係病毒起源
美國總統多年前叫停咗,不過個中心繼續研究
國家隊仲入股輝瑞
Wowwww
你就話佢地「企圖以此獲利」,佢地可能覺得自己拯救緊世界
佢自己得意洋洋話武肺係 cash cow
pin this
成半篇都係質疑個人真定假,你就不斷講大話說得一段
唔夠人講就賴google translate,然後繼續講大話
左癌真係唔講大話就會死咁
屌你老母臭閪疫苗通行證都冇撚埋,都仲嘈緊
#210 回覆我講到明其他段落有暗串,無話得一段

英文字都唔識多隻就收皮啦
今日我教你啦
第一個字母係A呀

學完好番去貨倉執貨啦
這段視頻似乎是一段臥底視頻,因為這段視頻顆粒感很強,而且拍攝角度相當尷尬。它看起來像是用來證明某人的另一半與辦公室經理一起做的事情比辦公室和管理更多的視頻類型

咁樣既翻譯質素你都覺得無問題
你都真係唔係一般嘅弱撚智
禁完你老母鐘仔再黎玩下你手件弱智玩具先

岩岩我叫下手嘗試屌左啲呀,費事你個弱智老母又生多件又右膠出黎
網上零針又然, sor
唔夠人講就賴google translate,然後繼續講大話
連登幾時多左咁多動物撚
開始關心實驗動物
件玩具壞撚左
撚到變左錄音機

又發現咩疫苗驚天大陰謀呀,定係elon Musk又有咩驚天大陰謀,控制全人類呀嘛 冇人知得你知呀嘛
個個都講大話逼害你地呀嘛
Media deep state呀嘛
仲有咩驚天大陰謀呀 唔好錄音機咁咁無聊啦

全世界都係左癌!一定係講大話!
背後好撚多陰謀!

發表完好乖乖去入筷子啦
師兄勁能型
係咁重覆講同一句
師兄周圍踢爆世界大陰謀….
不斷踢爆原來個個都講大話(除左右膠)…勁能到…
我都有啲愛上你…咁能型
覺唔覺得我創意幾好
你條能樣淨係識copy and paste…
可摸意井多少少🤏🏻
師兄夜晚食左咩
有啲掛住你…真係玩物喪志⋯⋯
佢話佢懷疑武漢係咁變d病毒出黎
其實一路講緊係洩漏 同埋實驗動物處理源頭問題
呢單嘢而家打個人名search圖片再望下中文字比例
我會覺得係G國贊助電影

你如果係director 我幾肯定唔會打開個口講一句嘢
我係唔係咩磚家都好 唔會響街理一個遞咪既人
佢重要表現得咁激動
如果係真事多謝佢揭發
但你唔打佢啲針佢地啲病毒會害死更多人呢個問題都要講先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞