係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
依家邊有人講馬拿馬文件

班右癌好麻煩,話呢篇新聞有問題,又拉唔知乜野,「唔通又係假咩?」

究竟兩件事有乜因果關係,一樣假就第二樣都假
輝端定輝瑞
妓者擺拍,fake news
片又有,相又有,都仲可以賴,左癌就係無恥
美國0針撚就係太明白國情先堅持0針
起源都係武漢
佢地可以質疑人但人地唔可以質疑佢地
咁香港零針撚係咩,香港打苗撚又係咩
咁又左
Antivax d leader都係咁
佢地好清楚事實,只不過係引班傻鳩去否定事實
去日本要兩定三Jump
0針撚係勇武,打苗撚係社畜
又一隻
講嚟把鬼咩, 真假已經唔重要啱心水就會信
咁你答喇 起源係咪武漢爆出黎
2020到而家幾多「陰謀論」變成事實仲引用埋所謂嘅fact check

你可以話project veritas流 但我都睇唔到MSM 好有公信力
平心而論, 有幾多人後悔無啪針; 同後悔啪咗針
https://twitter.com/Project_Veritas/status/1619116856207622145

BREAKING: A new
@Pfizer
insider has sent just us an image of Jordon Trishton Walker’s internal Microsoft Teams profile showing he is still an active employee of the pharmaceutical giant

If you have information on this story, contact us at veritastips@protonmail.com

篇文賴Jordon Trishton Walker係假人,結果又比人踢爆係真員工。左癌只會不斷重複大話
不嬲贏咗
唔係話送左癌
但條片咁樣就係真既話
咁雨傘果時藍絲流傳d片都係真嫁啦
多謝你,我做在勇武
無人話過msm唔會炒車
問題係炒車的機會率有幾高
樓主專放FAKE NEWS冚家剷黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞